The Witcher serisinin ardından Henry Cavill Red Dead Redemption'ın beyaz perde uyarlamasında oynamak isteyebileceğinin sinyalini verdi.
Henry Cavill Red Dead Redemption evreninde gecen bir filmde oynamaktan memnuniyet duyacağını acıkladı. The Witcher ikinci sezonunun yayınlanmasının ardından ceşitli televizyon programlarına ve film galalarına katılan Cavill, daha once de "gizemli" bir Mass Effect 3 paylaşımında bulunmuştu.
Henry Cavill, butun fantastik evren uyarlamalarında yer almaya kararlı gibi gozukuyor.
Henry Cavill Red Dead Redemption evreninde de yer almak istiyorBir oyuncu olduğu bilinen Cavill, bu sebeple Witcher dizisinin başrolunde oynamasıyla daha da fazla dikkat cekiyor. Warcraft ve Warhammer evrenlerinin de sıkı bir takipcisi olan Henry Cavill, Aralık ayı başında katıldığı bir talk show sırasında Warcraft ile Warhammer evrenleri arasındaki farkı nazikce acıklamıştı.
Henry Cavill, gecen hafta verdiği bir roportajda, Netflix'de yayınlanacak başka hangi video oyun uyarlamasında oynamak isteyebileceğine dair gelen soruyu yanıtlamış:
" Bu zor bir soru, cunku hem bir markayı hem de firmayı işin icine katmam gerekecek ve bunu pek istemiyorum. Ancak sinema/dizi adaptasyonunda oynamak isteyebileceğim bir suru oyun var. Yakın donemde oynamaya başladığım Red Dead Redemption 2 gibi - oynamakta biraz gec kaldığımın farkındayım- ancak sonunda başladım ve cok keyif alıyorum. Bence boyle bir oyunu sinemaya uyarlamak cok keyifli bir iş olurdu."
Butun oyun evrenlerinin uyarlamalarında yer almaya kararlı Henry Cavill'e, Max Payne'i ne zaman canlandıracağını soracak ilk kişiyi merakla bekliyoruz.
Henry Cavill Red Dead Redemption film uyarlamasında oynamak istiyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Henry Cavill Red Dead Redemption film uyarlamasında oynamak istiyor
-
12-09-2022, 16:00:02