Krafton'un daha one duyurusunu yaptığı gibi PUBG: Battlegrounds tum platformlarda ucretsiz olarak oynanabilir oldu.
En populer Battle Royale oyunlarından biri olan PUBG: Battlegrounds'un daha once yapılan acıklama ile bedava olacağı acıklanmıştı. İşte an itibari ile PUBG, yer aldığı tum platformlarda bedava olarak oynanabilir hale geldi. Krafton ayrıca oyunu daha once ucretli olarak alan oyunculara sunacağı avantajlar hakkında da bazı bilgiler verdi. Yapılan acıklama ve tum detaylar şu şekilde;
PUBG: Battlegrounds ucretsiz oldu
F2P'ye gecişiyle birlikte oyun, oyuncuların yeni ve ozel oyun ici ozelliklere erişimlerini sağlayan, isteğe bağlı premium hesap yukseltmesi BATTLEGROUNDS Plus'ı sunuyor. Tum yeni oyuncular, oyun ozelliklerinin coğuna erişim sunan bir temel hesapla başlayacak olsa da, bir kerelik 12,99 USD ucret karşılığında BATTLEGROUNDS Plus'a yukseltebilirler ve aşağıdakilere erişim sağlayabilirler:
Bonus 1,300 G-COIN Hayatta Kalma Ustalığı XP ’si + %100 Artışı Kariyer - Madalya sekmesi Dereceli mod Ozel mac seceneği Oyun ici eşyalar - şapka, kamuflaj maske ve kamuflaj eldiven iceren Kaptan ’ın Kamuflaj Seti dahil.
F2P'ye gecmeden once PUBG: BATTLEGROUNDS satın alan ve oynayan oyuncular, BATTLEGROUNDS Plus'a otomatik hesap yukseltme, Savaş Gormuş Kostum Seti, Kostek ve Cıvata Mirası Tava ve Savaş Gormuş Miras İsimlik iceren PUBG OZEL HATIRA PAKETİ ’ne sahip olacaklar.
F2P gecişle beraber Guncelleme 15.2 artık PUBG: BATTLEGROUNDS'da yayında. 15.2 Guncellemesi, yeni ve mevcut oyunculara oyun ici performanslarını geliştirmeleri icin sadece savaşma icermeyen ve ceşitli secenekler sunan yeni bir oyun ici oğeler kategorisi Taktiksel Techizat'ı tanıtıyor. Fakat hepsi bununla sınırlı değil. 15.2 Guncellemesi ile oyuna eklenen ana ozelliklerin tam listesini aşağıda inceleyebilirsiniz. Butun Guncelleme 15.2 yama notlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.
Taktiksel Techizatlı Kapsamlı Roller: Taktiksel Techizat, oyuncuların bir mac sırasında takımlarına ek destek seviyeleri sunmak icin elde edebilecekleri eşsiz oyun ici oğelerdir. Taktiksel Techizat, bir oyuncunun birincil silah yuvasını doldurur fakat oyunda daha once bulunmayan ek stratejik secenekler acar: Dron: Dron, oyuncuların uzak mesafeleri guvenli bir şekilde gozlemlemesini ve hatta doğrudan catışma riskine girmeden eşya bile almasını sağlayacak bir taktiksel techizattır. Dron her haritada ortaya cıkacaktır ve 300 metre capındaki bir alanda calışır. Acil Yardım Techizatı: Acil Yardım Techizatı oyuncuların daha duşuk catışma esnekliği karşısında hem kendileri hem takımları icin iyileştirme potansiyelini arttırmasını sağlayan bir taktiksel techizattır. Acil Yardım Techizatına sahip oyuncular, hasar almış takım arkadaşlarıyla etkileşim kurma yeteneği kazanacaklar ve bu da onların kendi iyileştirme eşyalarından birini takım arkadaşlarının kullanmasına izin verecek. Oyuncular ekranın alt tarafında, normalde silahın ateşleme modunun bulunduğu yerde farklı iyileştirme eşyaları arasında geciş yapabilirler. Acil Yardım Techizatı her haritada ortaya cıkacak. Eylem Sırası İle Gelişmiş Oyun İci Akıcılık: Eylem Sırası ozelliği sayesinde oyuncular, bir eylem gercekleşmekteyken tuşa basılı tutarak istedikleri eylemi sıraya alabilirler. Bu eylem, mevcut eylem sona erdikten hemen sonra gercekleşecektir. Orneğin, şarjor değiştirirken ateş tuşuna basılı tutarsanız, şarjor değiştirme eylemi sona erdikten sonra silah hemen ateş eder. Bu ozellik varsayılan olarak kapalıdır ve oyuncular “Ayarlar” › “Oynanış” bolumunden acıp kapatabilirler. Yenilenmiş Eğitimlerle Yeni Oyuncular icin İyileştirilmiş Oyuna Katılma Deneyimi: Yeni ve geri donen oyuncular icin daha zengin bir oyun deneyimi yaratmak adına oyuna iki yeni oyun ici eğitim modu eklendi. Temel Antrenman Modu: Bu modda oyuncular temel karakter hareketleri, yağmalama ve silah atışları, yağmalama ve fırlatılabilir eşyalar, iyileştirici eşyaları kullanma ve yere yıkılmış takım arkadaşlarını canlandırma dahil olmak uzere temel oyun mekaniklerine aşina olmalarına yardımcı olmak adına beş aşamadan gececekler. Yapay Zeka Antrenman Macı: Bu modda oyuncular normal macların akışını anlamak icin yapay zeka kontrollu 99 bot ile bir maca girebilirler. Oyuncuların ceşitli senaryolara nasıl yaklaşmaları gerektiğine dair oneriler sunmak icin her mac sırasında oğretici mesajlar acılacaktır. Lobi Eğitim Gorevleri: Oyuncular temel antrenman modu ve yapay zeka antrenman maclarını tamamladıktan sonra, onları ek oyun modları ve ozellikleriyle tanıştıracak bircok ekstra eğitim gorevini tamamlayabilirler. Bu gorevleri tamamlayan oyuncular ceşitli oyun ici oduller alacaklar. Ekran Ping İşaretcileri ile Oyun Kalitesi İyileştirmeleri: Oyunun mevcut ping sistemi, oyuncunun ping'i gorebileceği ekranda gosterme yeteneği eklenerek iyileştirildi. Ping sistemine yapılan bu guncelleme, tum Solo, Duo ve Squad modlarında gecerlidir fakat Dereceli ve Espor modlarında kullanılamaz. Bu guncellemenin amacı, takım arkadaşları arasında daha hızlı ve daha net bir iletişim sağlamaktır.
PUBG ucretsiz olmasıyla sağlanacak avantajlar acıklandı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- PUBG ucretsiz olmasıyla sağlanacak avantajlar acıklandı
-
12-09-2022, 15:57:59