Gece saatlerinde duzenleen yeni State of Play sunumunda Gran Turismo 7 icin detaylı bir tanıtım videosu ile oyunun ozellikleri anlatıldı.
Sony daha once belirttiği gibi yeni State of Play sunumunda Gran Turismo 7 odaklı bir sunuma imza attı. Gece saatlerinde duzenlenen bu sunumda simulasyon severlerin buyuk bir merakla beklediği Gran Turismo 7 icin detaylı bir video yayınlandı. Turkce menu seceneği ile cıkacak oyunun bu videosunda bircok ozelliğe ve oynanış goruntulerine de yer verildi.
Gran Turismo 7 icin detaylı bir tanıtım videosu yayınlandıHer aracın ozelleştirme secenekleri ile karşımıza cıkacağı Gran Turismo 7'nin cıkışında 90 yarış pisti ve 400'den fazla arac bulunacak. İki kişinin bolunmuş ekranda oynayabileceği bir multiplayer moduna da sahip olan oyunun grafiklerinin ve arac detaylarının gercekten cok guzel gozuktuğunu soylememiz gerekiyor. Oyunun grafik ayarlarında 60 FPS olan bir performans modu dışında ışın İzleme ozelliklerini iceren ve 30 FPS olan bir kalite modu bulunacak. PS4 surumune ait teknik detaylar ise henuz paylaşılmış değil.
DualSense ozelliklerine de sahip olan oyunda haptik feedback dışında kontrolcunun tetikleri de suruş dinamiklerine gore oyuncuya tepki verecek. Fotoğraf modu gibi klasikleşmiş ozellikleri de barındıracak ve 4 Mart'ta cıkacak Gran Turismo 7'nin bu yeni videosuna aşağıdan goz atabilirsiniz.
Gran Turismo 7 icin detaylı bir tanıtım videosu yayınlandı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Gran Turismo 7 icin detaylı bir tanıtım videosu yayınlandı
-
12-09-2022, 15:57:25