First Love Koleksiyonu ile oyuncular ilk kez bir moda haftasında tanıtılan luks moda tasarımlarına sanal oyun ortamında sahip olabilecekler.
PUBG MOBILE, unlu tasarımcı Julien Fournié ile işbirliği kapsamında fiziksel ve sanal tasarımı bir araya getiren yenilikci bir calışmaya imza attı. Vizyoner tasarımcı Fournié ’nin Paris Haute Couture 2022 İlkbahar Yaz Haftası ’nda tanıttığı PUBG MOBILE ozel tasarımı iki kıyafet ve aksesuarları, oyun icinde sanal olarak oyuncular tarafından erişilebiliyor.
Unlu modacı PUBG Mobile'a ozel kıyafet tasarımına imza attıJulien Fournié ’in PUBG MOBILE ’daki Silhouette Man ve Silhouette Woman karakterleri icin ozel hazırladığı FIRST LOVE Koleksiyonu ile oyuncular ilk kez bir moda haftasında tanıtılan luks moda tasarımlarına sanal oyun ortamında sahip olabilecekler.
Video oyunlarına ve sanal dunyalara olan sevgisinden ilham alarak bu koleksiyonu hazırlayan Fransız tasarımcı Julien Fournié, PUBG MOBILE ile hazırladıkları projeyi "bir hayalin gercekleşmesi" olarak yorumladı: “Hayalden gerceğe donuşturmek benim hayatımın hedefi oldu. Estetiğimi sanal evrene taşımak ve sanal dunya icin hayal edilen tasarımları gercekte hayata gecirmek, bugun insanlığı yeniden buyulemek icin ihtiyacımız olan şey bence.”
Julien Fournié ayrıcalık, ozgunluk, yaratıcılık, yenilikcilik ve geleneksel işciliğe odaklanan bir moda disiplini olan Haute Couture'deki calışmaları ile tanınan Fransız bir tasarımcı. Hazır giyimde modanın modern trendlerinden kacınan Julien Fournié ve Haute Couture, Fransız modasının olağanustu guzelliğini kucaklayan benzersiz parcalar tasarlıyor. Nihai luksun bir işareti olan Haute Couture, Fransa'da yasalarla korunan bir terim ve yalnızca 16 marka bu etiketi yasal olarak taşıyabiliyor. Yeni FIRST LOVE koleksiyonu, Julien Fournié'nin PUBG MOBILE ile Temmuz 2021'de başlayan ortaklığının devamı niteliğinde olsa da bu kıyafetler ilk kez fiziksel bir defilede tanıtıldı.
Gercek ve sanal dunyaları bir araya getiren buluşmada, Julien Fournié'nin gercek tasarımları ilk kez oyunculara ozel olarak PUBG MOBILE'da sunuluyor ve video oyunları ile Haute Couture hic olmadığı kadar yakınlaşacak. Bugunden itibaren Silhouette Man, Silhouette Woman, FIRST LOVE Paraşutu ve FIRST LOVE bombası PUBG MOBILE oyuncularının kullanması ve keyfini cıkarması icin oyunda yer alıyor.
Julien Fournié, “Ozellikle PUBG MOBILE icin Haute Couture atolyemizde bu icerikleri tasarlamak, oyuncuların bu inanılmaz oyunda kullanabilmeleri icin tasarımları 3D ’ye cevirmek ve bu harika ekiple işbirliği yapmak benim icin buyuk bir keyifti. PUBG MOBILE icin yapılan Haute Couture kıyafetiyle o kadar gurur duyuyorum ki ortak yapımcılığını yaptığımız filmde erkek siluetini kendim giymeye karar verdim. En sevdiğim top modelim Michaela Tomanova'nın yanında, iki PUBG MOBILE kıyafetimizin bu koleksiyonun one cıkan parcası olarak Haute Couture dunyasına girmesini sağlamanın onemli bir adım olduğunu duşunuyorum" dedi.
Unlu modacı PUBG Mobile'a ozel kıyafet tasarımına imza attı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Unlu modacı PUBG Mobile'a ozel kıyafet tasarımına imza attı
-
12-09-2022, 15:56:25