Bulunduğu şehrin yuzolcumunun ucte birinden fazlasını kaplayan Skoda, uretimini gercekleştirdiği Mladá Boleslav şehrinin gelişiminde cok buyuk rol oynamış bir otomobil ureticisidir.
1895 yılında Laurin & Klement aile şirketinde calışan 2 kişinin bisiklet tutkuları sayesinde kuruldu. Teknisyen Václav Lourin ve kitap satıcısı Václav Klement tasarladıkları bisikletleri uretmeye başladılar. 19. Yuzyılın vatansever atmosferinde, urettikleri bisikletlere “ Slavia” markasını koydular. 1899 yılında, motosiklet de uretmeye başladılar ve bu konuda da başarılı oldular. Hatta motosikletlerden yarış şampiyonluğu kazananlar bile oldu.
1905 yılından itibaren motosiklet uretimini, yavaş yavaş otomobil uretimine cevirmek istediler. Hatta Laurin & Klement olarak urettikleri ilk otomobil başarılı oldu ve daha sonra bir Cek Cumhuriyeti klasik otomobili haline geldi. 1907 yılında anonim şirkete geciş yapıldı. Surekli buyuyen şirket 1. Dunya Savaşı başlarken, silahlı kuvvetler icin uretim yapmaya başladı.
Ulkenin ekonomik gelişimine paralel olarak 1920 ’lerde firmayı guclendirip modernleştirmek icin guclu bir endustriyel ortak bulma gereği doğdu. 1925 yılında Pilsen Skoda Co. ile birleşme tamamlanarak Lavrin ve Klement markası sonlandırılmış oldu. 2.Dunya Savaşı patlak verdiğinde, 1939 ile 1945 yılları arasında Almanya ’nın işgali nedeniyle şirket, onemli bir duraklamaya girdi. Savaş sonrası devletleşme politikası uyarınca firma,1946 ’da AZNP adıyla milli bir kuruma, politik ve ekonomik nedenlerle de bir tekele donuştu.
Geleneksel otomobil uretim yontemlerinin gecmişteki başarısı Skoda ’nın 20 yıl kadar daha ekonomisine katkıda bulundu. Fakat batıda yeni uretim teknolojilerinin cıkmasıyla birlikte gerileyen uretim, 1987 yılında Skoda Favorit modelinin cıkarılmasıyla yeniden canlandı. 1990 yılında hukumet Volkswagen Grubuyla işbirliği kararı aldı. 16 Nisan 1991 tarihinde, Skoda-Volkswagen ortak girişimi ile Volkswagen, Audi ve Seat ’tan sonra, gruba katılan 4. Marka olmuş oldu.