Olanlar ve Bitenler...

sira sanami geldi ariza karalamak icin diyeceksiniz.. bastan soylemek isterim, ne kimseyi karalamak nede kotulemek icin yaziyorum bu yaziyi.. sadece bilinmesi gerekenler bilinsin diye yaziyorum...

29 Eylul 2007 - bir telefon, ve Zet'e soyle kovuldu..
Onu duydugumda, nasil bi halde oldugumu kimse bilemez.. belkide o kisiden baska kimse bana gidip Zet'e oyle biseyi soylememi isteyemezdi.. Bir tarafta cok sevdigim "Abi" dedigim insan, bir taraftada "Kardes" gibi gordugum cok sevdigim Vahit..
Napicagimi ne edicegimi bilemez hale gelmistim, 2 sokak otemdeki Zet'e 2 saatte gidebildim.. ona onu soylemek istemedim, ama soyledik... Cunku soyledigim zamanki Zet'in o halini gorucegime, Zet'in olu halini gormek ayni seydi.. O saatten sonra kimsenin kendisi degildi... herkes suskundu olan bitenlere, kimse bir sure bisey demedi, diyemedi.. cunku uzgunduk hepimiz.. taki bir aciklamaya kadar.. evet cok sertti forumdaki aciklama, gerekenden fazla sertti,bunu kimse inkar edemez.. sonra Zet karsi bir aciklama yapti.. o aciklamadaki bazi yanlis anlasilmalar, kotu olaylar dogurdu.. . neden boyle seyler oldu, niye? bi anda bukadar yasananlarin kenara atilip, bunca olan bitene degermiydi dedik.. o aciklamalar aksamnda, biseyler oldu ve butun herkes toplandi, bir sekilde, anlasilldi gidenler gitti, kalanlar kaldi, vs. vs...
evet, benim yazimin esas olayi o toplanma olayindan sonrasini ilgilendiriyo.. cunku olaylar, aslen hic bir sekilde alakasi olmayan ariza'ya kalmisti.. ihale bize patlamisti yani.. bilmeden... o gunum, zehir gibi gecmisti, iki tarafta, cidden cok uzgun, ve ne yapicagini bilmiyor durumdaydi.. bunu gordum.. peki arada kalan ben.. hic bir seyle alakasi olmayan ben.. naptim? iyi niyetli dusunup, iki tarafta artik uzulmesin, birbirine kin duymasin diye elimden geldiyince ortami yumusatmaya calistim.. bir oradan araniyorum bir buradan,o biseyler soyluyor, bu biseyler soyluyor, kimse kimseye acipta bisey soyleyemedi.. herseyi duyan yasayan ben oldum. niye ?.. neden ben ?.. ariza kim ? rapmi yapiyor? yada rapten bir gelecegimi olacakki bukadar bir rap grubunun kotu olmamasi icin ugrasiyor.. ariza Raffine ve Zetin arkadasiydi, sonra birseyler oldu ve oraya girdim.. asistan oldum, kameraman oldum vs. vs....ne diye? niye ariza oldu.. cunku o kiside onu nekadar sevdigimi bildigi icin beni secmisti... sunu soylemem gerekir ki, dunya uzerinde, kimse buna adimi bile basarim hic kimse "Sagopa Kajmer"i benim kadar sevmemistir..bunu cevremdeki herkesde bilir.. taki 3 Ekim 2007 Saat: 16:00'a kadar... olaylarla alakam yokken, sadece yine iyi niyetle dusundugum, ve -" gelin artik bu olaylar bitsin, sIkiLdim,ben bittim", diyip bi kac kisiyi cagrip olaylari aciga kavusturmak istemem yuzunden. yanlis anlagilmamdi olay, cunku komplo kurdugum zannedilmis, aslinda yaptigim en dogru seydi. aslinda en basta suc bendeydi, hic araya girmeyip ne haliniz varsa gorun diyip aradan cekilmeliydim.. ama iki tarafida seviyodum... kimsenin uzulmesini istemedim.. ve herkesi toplayip, konusturup, olaylarin aciga kavusmasini sagladigim icin,buna "komplo" denildi ve 3 Ekim 2007'de Saat tam 4'te "Sagopa Kajmer" evine cagirip bana tabiri caizse saldirdi resmen... sucum neymis duydugum tek sey, komplo kurdugum.. serefsizlik, iki yuzluluk yapmisim... Bir kiside ciksin desinki, su gune kadar sen su serefsizligi yaptin, yada birine komplo kurdun.. ben hayatim boyunca kimseye serefsizlik yapmadim... ve bu yuzden bazi seylere hep ben kostum hep arada ben kaldim bu gune kadar.. hep olan bana oldu kotuluk yapmayi fazla beceremedigim icin...
neyse, dedigim gibi 4te girdim eve, ve bi kelime edemeden saldiriya ugradim... elimi bile kaldirmadim karsi olarak, hic kotu biseyde demedim.. sadece o an Allah'a dua ettim sabir ver diye.. cunku o adami okadar seviyodumki, o an neye ugradigimi sasirdim... ona onun sevdigim surece kotu bisey yapmiyacagimi kendiside biliyordu.. ama o saatten sonra butun sevgim,son 10 yilim cope gitti... 10 yilim.. onu dinleyeli nerdeyse 10 yil oldu.. 10 yil boyunca onun sarkilarini dinleyerek, buyudum.. gozumde hep buyuk biriydi.. Simdi ise herseyini sildim.. sil at sen kimsinki diyeceksiniz.. ben, onu en cok seven kisiydim... kardesim diyodu.. ama insan kardesini dinler.. nekadar sinirli olsada, nekadar yanlis dusunsede, dinler... o an yedigim darbelerin bi tanesi bile canimi acitmadi.... bana koyan sadece, olaylarin benle hic bir alakasi olmadigi halde, en sevdigim insanin bana kendini kaybettirmesiydi.. bitti.. Simdi bana biri cikip dese, bumuydu lan okadar korudugun, sevdigin kisi dediginde, ne cevap vericem.. nerden bilirdimki.. aslinda suc bizde.. eger bir is yapmak istiyosan, kendi yolunu kendin ciziceksin, kimsenin adimlarini takip etmiceksin... suc bende, silik hayallerin pesinde kostugum icin.. evet suc bende onu bukadar sevdigim icin.... ama o saat 4teki hallerini hic unutmicam.. hic.. herseyi sildim.. hayatimda guzel bir baslangic yaptim.. ama o isim anildiginda tek aklima gelicek seyler, o son gordugumdeki bana kalkan eller olucak.... ben aslinda kuvvetmira denen yere girmemeliydim.. hic bukadar tutulmamaliydim bazi seylere.. bu ugurda cok kisiyide uzdum, sildim.. peki deydimi ? iste olay burda.. bunu bana dedirtmesini hic istemezdim ama deymedi.. onunda uzuldugunu biliyorum.. soyledide o gunun aksaminda arayip... ama o saatten sonra kalbim ta$ olmustu bile... 3 ekim saat 4te o inandigim, o sevdigim adamdan hic iz yoktu karsimda.. ben o ani bilirim artik sadece o kisiden geriye kalan. ve o an o gun.. unutulmayacak....
bunlari yazmayi malesef istemezdim.. belki cok kisiye malzeme cikicak onlari kotulemek icin.. ama onlarla aramizda olan birsey.. siz sadece dinleyin.. peki aranizdaysa bizene diceksiniz.. onlarin arasinda olan seyler beni yakti... simdi yanmasi gerekenler yansin... ben degil... serefsiz ve iki yuzluymusum.. artik beni oyle bilenlere karsi oyleyim... daha kimse iyi bisey beklemesin benden.. yaptigim hic birseyde 1 gram ne gunahim,nede hatam vardi. olan bana oldu. herkes uzgun ama benim 10 yilimi kimsenin uzulmesi geri getiremez.. kimsenin uzulmesi benim allak bullak olan sinirlerimi duzeltemez. onlari bana unutturamaz.. ama artik ben uzulmuyorum.. hatta iyikide olmus diyorum, herkes gerekenleri gordu.. Su saatten sonra kimse ama hic kimse isimlerini bile soylemesin.. yanimdakilerden baska kimse hakkinda birsey duymak istemiyorum..
niye bukadar gec yazdin diyeceksiniz... kac gundur nasildim bilen varmi ? sadece yakinimdakiler biliyor.. ve bizi bukadar uzmeye , kirmaya, karalamaya kimsenin hakki varmi ? yok. hak haklida kalicak. Allah buyuk.. cok akilli biri degilim ama aptalda degilim... he dedigim gibi kimse bu yazdiklarimdan baska 2. birsey dusunmesin, biliyorumki okadar degisik anlayanlar olucakki yazdiklarima tutulup, okadar seyler sallancakki.. umrumda degil... $u saatten sonra onlari seven-sayan herseyi onlar icin yapan biri yok. ben nasil bir anda silindiysem, silerim.. artik kimsenin uzulmesi umrumda degil.. ben uzuldum... ben kirildim.. kimsede yanlis anlamasinki, ne kimseye yaranmak icin yaziyorum, nede acinmak icin.... herkes herseyi soyledi zamani gelince.. herseyi bildiniz.. madem hersey herkese aktarildi, bana yapilanlarinda aktarilmasi lazimdi... okadar sey olup, sonra susmak olmaz.. ama su saatten sonra su konuda susuyorum...

iste okudugunuz gibi.. aslinda hersey sacma sapan seyler... bos yere bukadar kisi uzuldu, kirildi,uzulucek.. ama olanlar oldu... bitenler bitti... biticek..

bukadar seyi okudugunuz icin sagolun.. saglicakla kalin..

dudaklarim kilitli, hoscakal bugun...

http://www.myspace.com/arizakontrast