BMW 4 Serisinin on ızgarasının farklı goruşlere sahip kişiler tarafından cok da beğenilmediğini soylemek, bir eksiklik olur. Tum tartışmalı gorunumlere rağmen, Alman otomobil ureticisi buna bağlı kalıyor. Bircok BMW alıcısı aracı aldıktan sonra Bununla birlikte, BMW dış tasarım başkanı Christopher Weil, muşterilerin buyuk boy bobrek ızgaraları da dahil olmak uzere otomobilin gorunumunu değiştirmeye karar vermesine aldırmadığını acıkladı.

Dış Tasarım Başkanı: BMW 4 Serisinin Masif Bobrek Izgarasını Değiştirebilirsiniz​Christopher Weil, yeni 4 Serisi ’nin yerel lansmanından once Avustralya medyasının uyeleriyle yakın zamanda bir roportaj yaptı. Sorulan sorulara yanıt olarak dış tasarım başkanı BMW 4 Serisi ’nin onu 3 Serisi ’nden daha da farklılaştırmak istediklerini soyledi. Ayrıca araca kendine ozgu yeni bir gorunum vermek istediğini acıkladı.

BMW dış tasarım başkanı Christopher Weil “4 Serisini 3 Serisinden daha fazla bolmek istedik… bunlar hemen hemen aynıydı. Diyelim ki tasarım ifadesinde ve şimdi karakterleri ayırmak istedik.” dedi Cars Guide ’ye. Ayrıca “4 Serisi, amacımız gereği, 3 Serisi ’nden daha etkileyici, daha ilerici ve aynı zamanda daha zarif olmalıdır. İki farklı muşteriye hitap eden iki farklı otomobil, otomobili tasarlarken amac buydu. ” diye ekledi.

Weil ’e gore, arabanın resimleri ve buyutulmuş bobrek ızgarası her BMW alıcısına hitap etmiyor. Buna gore tek modelde uretim adaletli değil ve muşteriler, ızgaraya baktığında eskisine gore cok daha kucuk gorunumde olanı tercih ediyor. BMW yonetimi başlarda bu durumu cok istemese de, artık muşterilerden BMW araclarını kişiselleştirmek isteyenlere desteğini sunacağını acıkladı.

Christopher Weil “Ozelleştirme fikrini seviyorum, bunu motosiklet dunyasında cokca goruyoruz, pek cok ozelleştirme var. Aynı araclar icin de gecerli olmuş durumda, eğer insanlar ‘bir arabayı ayarlayabiliriz, onu farklı yapabiliriz ’ diye duşunurlerse arabayı kendi tarzlarına gore şekillendiriyorlar. kendi kişiliğini ve zevklerini daha da fazla katıyorlar, tabi ki yapmalılar.” dedi. “BMW ’de buna yonelik bazı tekliflerimiz var, cok etkileyici parcalarımız var. Uretim surecinde ya da satış sonrası icin ekstra parcalarımız mevcut. BMW ’nize harika tekerlekler ve bunun gibi bircok ozel parca takabilirsiniz. Hatta insanlar başka bir yere ve garjlara gidip otomobili ozelleştirse bile benim icin sorun değil, Bence bu BMW icin harika.” acıklamalarını yaptı.