Mercedes-Benz Turk ’ten Yılın En Buyuk Teslimatı​Mercedes-Benz Turkiye gectiğimiz gun Cırağan Palace Kempinsky ’de duzenlenen teslimat toreninde yılın en buyuk teslimatına imza attı. Huner Grup ’un talep ve ihtiyacları doğrultusunda, ozel olarak uretilen 300 adet Actros 1848 LS cekici, firmaya torenle teslim edildi. Alınan 300 yeni cekicityle birlikte Huner Grup ’un filosundaki cekici sayısı 521 ’e yukseldi.

“Aksaray Fabrikasında muşterimizin taleplerine ozel uretildi”​Mercedes-Benz Turk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktoru Alper Kurt yaptığı konuşmada, “Bu teslimat toreninin, yılın en buyuk satışı olmasının yanı sıra Mercedes-Benz Turk olarak bizler icin ayrı bir onemi var. Değerli muşterimiz Huner Grup, bu iş ortaklığı neticesinde ilk kez filosuna Mercedes-Benz yıldızı taşıyan araclar ekledi. Bu kıymetli iş ortaklığına yakışır kalite ve donanımlara sahip araclarımızın kendilerinin filosunda bulunması bizleri son derece gururlandırıyor. Uluslararası lojistik alanında faaliyet gosteren buyuk olcekli firmalardan olan Huner Grup ’a bugun teslim edeceğimiz, tamamı uzun yol nakliye aracı olan MercedesBenz Actros ’lar hem yol performansı hem de 120.000 km ’ye cıkan bakım aralıkları ve % 20 oranında duşen bakım maliyeti avantajları ile ticari performansıyla one cıkıyor. Aksaray Fabrikamızda muşterimizin talepleri doğrultusunda uretilen yeni araclarının kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

“300 adet Mercedes-Benz Actros 1848 LS aracla gucumuze guc katacağız”Huner Grup Yonetim Kurulu Uyesi & CEO Arda Huner, yaptığı konuşmada, “1995 ’te İstanbul ’da uluslararası nakliye alanında başlattığımız faaliyetlerimizi, 25 senede filosunda 521 cekici ve 740 romork ile, toplamda 1.261 adet filo buyukluğune ulaşarak, ulkemizin en seckin lojistik markaları arasında yer alarak surduruyoruz. Hadımkoy ’de toplam 30.000 m² ’lik kampusumuzu antrepo ve konsolidasyon depolarının yanı sıra şirket merkezimiz olarak da kullanmaktayız. Ankara ’daki Lojistik Ussu, Bursa, İtalya-Milano ve Almanya-Munih ’teki kendi depolarımızda yine Huner Grup ismiyle muşterilerimize kesintisiz 24 saat hizmet vermekteyiz.”

“Almanya taşımalarında ilk 3 ’ te, İtalya taşımalarında ise acık ara pazar liderliğimizi surdurmekteyiz. Konusunda deneyimli 600 ’e yakın calışanımız ile birlikte 23 farklı ana sektorde faaliyet gostererek, 2.000 ’i aşkın geniş muşteri portfoyumuz ile yıllık 75 milyon avroyu aşan hizmet cirosu uretmekteyiz. Filomuza yeni eklediğimiz 300 adet Actros 1848 LS aracla gucumuze guc katacağımıza eminim. Bu buyuk filo alımında emeği gecen tum Mercedes-Benz Turk yonetici ve calışanlarına, Heska Motorlu Araclar ’ın değerli yoneticilerine ve şirketimizdeki calışma arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum, şirketimiz ve ulkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İki şirket arasındaki bu ilk buyuk caplı işbirliği ilerleyen yıllarda da devam edecektir.Huner Grup Yonetim Kurulu Uyesi Melisa Huner ise, “Şirket tarihimizin en buyuk satın alımlarından biri olan bu anlaşmanın gercekleşmesinde; Mercedes-Benz marka aracların kalitesi, yedek parca bulunabilirliği, yaygın servis ağı ile birlikte Mercedes-Benz Actros 1848 LS ’lerin toplam sahip olma avantajları, aracların ulkemizde uretiliyor oluşu, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ’in sağladığı uygun finansman şartları, suruculerimizin ortak goruşleri, Mercedes-Benz Turk satış ekibinin bizlere yaklaşımı ve tam uyumu ile Mercedes-Benz Yetkili Bayii ve Heska Motorlu Araclar ’ın desteği ve koordinasyonu etkili oldu. İnanıyorum ki, iki şirket arasındaki bu ilk buyuk caplı işbirliği ilerleyen yıllarda da devam edecektir. 300 aracın filomuza katılmasında emeği gecen tum Mercedes-Benz Turk yoneticilerine, Heska Motorlu Araclar ’a ve Huner Grup uyelerimize teşekkur ediyor, şirketimiz ve ulkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.