Gunumuzde doğada vakit gecirmenin ya da kamp yapmanın ceşitli yolları var. Sevdiğiniz bir yere gidip cadırınızı kurabilir ve orada gecirdiğiniz sure boyunca doğanın tadını cıkarabilirsiniz. Cadır kurmak yerine karavanınızda ya da aracınızda konaklamayı da tercih edebilirsiniz. Peki ya bir Porsche 911 ’in tavanına cadır kurup kamp yapmak desek? İşte bu gorulmemiş bir şey. Porsche ’sine atlayan ve cadırını yanına alan Brock tam da bunu yapıyor. Gelin Motul ’un bu maceraperest ile gercekleştirdiği roportaja birlikte bakalım.

Brock, oncelikle neden bir 911 ’in ustune cadır kurmayı tercih ettin?

Otomobillerin tavanları icin cadır ureten firmalar genelde bunları SUV tipi araclar icin tasarlıyor. Bu cadırları daha once Range Rover ’ım uzerinde denedim ama inanın standart otomobillerde bunlar cok daha iyi calışıyor. Temelde cadırı kurmak ve toplamak daha kolay. 911 ’de sıfırdan başlayıp cadırı hazır hale getirmem sadece 4 dakikamı alıyor. Range Rover ’da ise bu sure en az 10 dakika cunku aracın ustune tırmanmam gerekiyor.

Arac ustunde kamp yapmanın cazibesi nedir?

Cok rahat. Cadırımla arabama binmeyi ve ardından herkesten uzak sakin bir yer bulmayı gercekten seviyorum. Her şeyden uzaklaşmak ve başka kimsenin olmadığı bir yerde olmak benim icin cok tatmin edici.

Son birkac ayda neler yaptın ve gelecekte neler var?

2021 yılı benim icin harika bir başlangıc oldu. Şimdiden birkac kamp gecesi gecirmeyi başardık ve Porsche ’lerini alışılmadık şekillerde kullanmaktan cekinmeyen birkac kişiyle kısa bir film serisi uzerinde calışmaya başladık.

Sosyal medyada oldukca ilgi goruyorsunuz. Sana ve arabana olan bu ilginin kaynağı ne?

Gunumuzde sosyal medya ile insanlar gercekten ozgunlukle uyum icindeler. Eğer kendilerine bir şey satılmaya calışıldığını hissederlerse uzaklaşıyorlar. Bence ilginin sebebi yaptığım şeyin gercek olduğunun farkına varmaları.

991 seyahat eşlikcisi olarak nasıl?

G-body 911, 993 ve Boxsters ’a sahip olmuş biri olarak yıllar boyunca her turlu farklı Porsche ’yi deneme şansım oldu ve bu hepsinin en iyisi. Bana gore 911 (996), Porsche markası icin kumdaki bir cizgiyi temsil ediyor.

Aracınızda Motul urunlerini kullandığınızı belirttiniz fakat bildiğimiz kadarıyla Motul markası ile ozel bir sponsorluk anlaşmanız yok, Motul urunlerini kullanmanızın nedeni nedir?

Arabalarımın bakımını kendim yapmaktan keyif alıyorum ve ayrıca kullandığım urunleri araştırmayı seviyorum. Araştırmalarım sayesinde Motul ’un Porsche onaylı urunlerini keşfettim ve araclarımın bakımı icin Motul ’u tercih ettim.

Tutku ve teknolojinin bir araya geldiği Porsche otomobillerinde, RUF da Motul urunleri tercih ediliyor!

Alman otomobil ureticisi ve Porsche uzmanı RUF, şirket tarafından uretilen ve bakımı yapılan tum modellerde yuksek teknoloji motor yağlarını test etmek ve geliştirmek icin en iyi yağlama teknolojisi ortağı olarak Motul ’u tercih ediyor. Tutku ve teknoloji uzerine inşa edilen bu iş birliği, tum RUF araclarının ilk dolumda Motul ’un motor sporlarında kanıtlanmış şanzıman ve motor yağlarıyla teslim edileceği anlamına geliyor. Ayrıca, yeni nesil RUF motorları, optimum performans ve dayanıklılık icin Motul ile birlikte tasarlanıyor.