kırmızı kil maskesi kil maskesi kullananlar sarı pembe pembe
Kil maskesi kullanan bir kişi olaraktan bu konuda size ayrıntılı bilgiler vermek istiyorum

İlk once kil maskesini herhangi bir aktarcıdan rahatlıkla bulacağınızı soylemek istiyorum ve fiyatı inanın oldukca cuzi bir rakam..

Son zamanlarda kilin cilde sağladığı faydalarını bilen her hanım soluğu aktarcılarda alır oldu ve hızla kil maskelerini kullananlar coğaldı

Şimdi size kendi deneyimlerimden bahsetmek istiyorum.kili aktarcılardan toz şeklindede alıp kendiniz de hazırlayabilirsiniz yada hazır paketler icerisinde maskeler de var

Bu kil maskesini tabiki cildinize uygun olanını secip iyice temizlenmiş cildinize uyguluyorsunuz tahmini 15-20 dakika kadar bu şekilde bekliyorsunuz ve zaten bu zaman icerisinde yuzunuzde inanılmaz gerilmeleri hissedeceksiniz İnanın mimik dahi yapamıyorsunuz

Bu sureden sonra yuzunuzu ılık bol suyla yıkıyorsunuz..Zaten farkı hemen hissedeceksiniz

Şimdi sizlere cilt tiplerine uygun kil maskeleri hakkında bilgiler vermek istiyorum hangi cilt hangi kil maskesini kullanmalı buyrun arkadaşlar

Teninizdeki ışıltıyı yeniden uyandırmak icin kil masajından daha yararlı hicbir şey olamaz. Onceden temizlenmiş cilde haftada 2 kez uygulanması yeterlidir. Gozeneklerde biriken yağı ve tozu bu şekilde arındırmak mumkun… İşte kil masajının yarattığı mucizeler:

Arı kil de denilen beyaz kil emici gucuyle unlu. Ciltteki puruzleri temizlemenin yanı sıra yağ molekulu olan sebumun uretimini azaltarak, cilde yeniden ışıltı kazandırıyor.

Yeşil kil, yağlı ciltlere iyi geliyor.

Sarı kil, yuzun katmanlı bolgeleri icin mukemmel bir cozum.

Pembe kil hassas ciltler icin birebir.

Kırmızı kil kan dolaşımı uzerinde etki yaratırken, mavi kil dokulara daha fazla oksijen gitmesini sağlıyor.