Turk Traktor 1 Milyonuncu Traktor Govdesini Uretti​Ulkemizin traktor pazarında lider konumda olan Turk Traktor, 1 milyonuncu traktor govdesini uretmenin gururunu yaşıyor. Boylece Turkiye ’de Transmisyon, şanzıman, reduktor ve hidrolik kaldırıcıdan oluşan govde bolumunun milyonuncu uretimi marka tarafından gercekleşmiş oldu.

14 Yıldır Pazar Lideri!​Turk tarım sektorune 14 yıldır katkı veren marka, New Holland ve Case IH marka traktorleriyle ciftcilere hizmet sunuyor. 14 senedir pazardaki liderliğini bırakmayan marka, yerli uretimiyle uretim rekorlarına koşuyor.

Turk Traktor ‘un Uretimi %90 Yerli!​Turkiye pazarında %90 yerlilik oranı ile uretim yapan tek uretici olma ozelliğini taşıyan marka, sektordeki 48 beygirden 140 beygire kadar bir cok farklı kapasitelerdeki traktore uygun govde uretimini yapabilme kabiliyetine sahip olan tek uretici olma ozelliğine sahip

”Kendi motorumuzu kendimiz uretiyor, ihrac ediyoruz.”​1 milyonuncu govde uretimi ile ilgili konuşan Turk Traktor Uretimden Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Nebi Doğan Ozdongul; “Otomotiv sektorunun en koklu şirketi olarak, ulke tarımının gelişimi icin ciftcilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Yerli uretimi en buyuk onceliklerimiz arasında bulunduruyoruz. Sahip olduğumuz yuksek uretim kapasitemizle, ulke ekonomisine olan katkımızı surdurmek icin var gucumuzle calışıyoruz. Kendi motorumuzu kendimiz uretiyor, ihrac ediyoruz. Bugun 1 milyonuncusunu urettiğimiz govdeler ile de uretim gucumuzu ortaya koyuyor, hem muşterilerimize hem de ekonomiye verdiğimiz katkıdan dolayı gurur duyuyoruz. Tıpkı traktorlerimizle olduğu gibi, ihrac ettiğimiz govdelerle de ulkemizin dış ticaret potansiyeline destek sağlıyoruz. Yurt icindeki başarılarımızın yanı sıra kuresel iş ortağımız CNH Industrial ’ın da tum dunyada adetsel anlamda en buyuk govde uretimi yapan tesisi olduğumuzu belirtmek isterim. 1 milyonuncu traktor govdesi, başarılarımızı daha da ileriye taşımak icin, calışmalarımızda bizlere onemli bir motivasyon kaynağı oldu. Turk Traktor yaptığı yatırımlarla traktor, motor ve govdeye ek olarak bu yılın başında yerli uretimine başladığı New Holland ve Case markalı kazıcı yukleyici iş makineleri ile de pazarın ihtiyacı olan urunleri yerli uretim avantajları ile sunmaya devam ediyor.” şeklinde konuştu.