Baykar'dan verilen bilgiye gore, Bayraktar Akıncı TİHA eğitimleri, 5 ay surecek. Farklı kuvvetlerden gelen kursiyerler Akıncı Ucuş Eğitim ve Test Merkezi'nde eğitim gorecek.
Eğitimler kapsamında, her bir branş icin Baykar tarafından ayrı ayrı hazırlanan mufredat işlenirken, ilk ders Baykar Teknoloji Lideri Selcuk Bayraktar tarafından verildi.
Eğitim surecinde İHA pilotu, faydalı yuk operatoru, muhimmat teknisyeni, bakım teknisyeni ve radar operatoru eğitimleri verilirken, kursiyerler bu surecte Akıncı Ucuş Eğitim ve Test Merkezi'nde bulunan PT-1, PT-2 ve PT-3 kodlu 3 adet Bayraktar AKINCI TİHA ile eğitim gorecek.
İlk dersin duyurusu ayrıca Baykar ve Selcuk Bayraktar'ın Twitter hesaplarından da paylaşıldı.
Baykar Teknoloji Lideri Selcuk Bayraktar konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "#AKINCI eğitimleri icin farklı kuvvetlerden gelen kursiyerlerimizle buluştuk. İlk dersimizde hepimizde buyuk bir heyecan vardı. İnşallah, #AKINCI ile milyonlarca saat ucarak milletimize gururla hizmet edecekler. Semalarımızda hur ve ozgur... #MilliTeknolojiHamlesi." ifadelerini kullandı.
TİHA Eğitimleri
Otomobil Forumları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- TİHA Eğitimleri
-
12-09-2022, 09:22:31