Bugun sizlere 1991 model Alfa Romeo Spider modelinin oyle kolay kolay karşınıza cıkmayacak, sıfırdan farksız bir orneğini tanıtmak istiyorum.

Bu eşsiz Alfa Romeo Spider, Almanya Munih ’te bulunan ve ozellikle Porsche klasiklerinin satışı ile uğraşan Dreikommazwei GmbH şirketi tarafından satışa cıkarılmış. 27 yaşında olmasına rağmen belgelenebilir 6.500 Km. gibi duşuk bir kullanım suresine sahip olan Alfa Romeo Spider, orijinal boyası ve sıfıra yakın kondisyonu ile tam bir koleksiyon parcası.

Ben bu şekilde bir arac gorduğum zaman, bu tarz araclara hayran olduğum icin, sizlerle paylaşmadan edemiyorum. Serisinin 4. Jenerasyonuna ait olan Alfa Romeo Spider, 4 silindirli 1.6 litre hacminde ve cift karburatorlu. 108 Hp gucunde mutevazi bir motora sahip. 1991 yılında uretilen, ( uretim tarihi boyunca en fazla uretim yapılan yıl olmuş ) 9.073 adet aractan birisi olarak kayda gecmiş.

1991 Alfa Romeo Spider icin firma tarafından istenen Almanya fiyatı 33.800 Euro, arac hakkında bilgi almak isterseniz +49 (0) 89 – 44250955 nolu telefon ile bilgi alabilirsiniz.