Kaza anında kazaya maruz kalan tarafın maddi hasarının sigorta limitine bağlı kalmak suretiyle giderebilen trafik sigortası gerekli evrakların temin edilmesi halinde en kısa sure icerisinde başlatılabilmektedir. Boylelikle suruculer de zorunlu trafik sigortası cezası odemeyen trafikte guvenle dolaşabilmektedir. Sigorta icin istenen evraklar icerisinde; plaka bilgisi, ruhsat ve kimlik bilgisi bulunmalıdır. İşlemlerin tamamlanabilmesi icin policenin başladığı tarih, arac modeli, aracın uretim yılı, aracın kullanım tarzı ve aracın ek aksesuarlarıyla ilgili bilgilerin de bulundurulması gerekmektedir.
Sigortaladım.com aracılığıyla zorunlu trafik sigortanızı yalnızca birkac dokunuşla yaptırabilirsiniz. Kişiye ozel fiyat avantajları ve geniş teminatlar ile ihtiyaclarınızı profesyonel hizmet kalitesiyle sağlayabileceğiniz sigortaladım.com, dilediğiniz her an yanınızda. Deneyimli kadrosuyla daima aklınızdaki soru işaretlerini giderebilen ve problemlerinizi cozume kavuşturan sigortaladım.com, sağladığı teknolojik imkanlarla sizleri en uygun sigorta secenekleriyle buluşturmayı başarıyor.