Rap muzikle uğraşıyorum beyler ekipman değişicem kalite yukseltmek istiyorum bu Vokal Kayıt icin 2 mikrofon arasında kararsız kaldım AKG 220'nin 2 yıl garantili ve sıfırı 582 TL'ye buldum. Rode NT2-A nın 2. eli 650 den başlıyor o da ne olduğu belli değil yani temiz mi, sorunlu mu. Sizce hangisi daha mantıklı fiyata gore?

akg perception 220 ozellikleri ;

(Google Ceviriden bu kısım biraz sacma olabilir) = Algı 220 geniş diyafram gercek kondansator mikrofon. Bu AKG'nin yeni tasarım ve logosu stil, Gercek Kondenser kapsul teknolojisi, değiştirilebilir 20 dB zayıflatma yastıkları ve değiştirilebilir duşuk kesme filtresi bulunmaktadır.Kondansator sağlam dokum kasa icinde yer alır. Spider-tipi şok montaj ve metal mikrofon cantası dahildir.

2005 yılında, AKG Algı modelleri 100 ve 200 başlattı ve buyuk bir başarı oykusunun başlangıcı oldu. Algı ile, AKG mukemmel bir fiyat / performans seviyesinde efsanevi AKG ses ve kalitesi ile mikrofonlar yeni bir dizi yarattı. AKG Algı Mikrofonlar kendi fiyat noktası icin kablolu kondansator mikrofonlar icin iyi arasındadır. Fantom gucu gerektirir.

Type 1" Large Diaphragm True Condenser
Polar pattern cardioid
Frequency range 20 to 20,000 Hz
Sensitivity 18 mV/Pa (-35 dBV)
Max. SPL 135 dB/155 dB (0/-20 dB) for 0.5% THD
Equivalent noise level 16 dB-A (IEC 60268-4)
Signal/noise ratio (A-weighted) 78 dB
Preattenuation pad 0 dB, -20 dB
Bass filter 12 dB/octave at 300 Hz
Impedance =1000 ohms
Powering