britney spears
britney spears guzellik sırları

Calkantılı hayatıyla her zaman dikkatleri uzerine ceken dunyaca unlu pop yıldızı Britney Spears zaman zaman psikolojik bunalımlar gecirse de yine kendini toparlamayı biliyor. Gecirdiği kotu gunlerin ardından tekrar bir toparlanma evresine goren Spears, yine cok alımlı ve fit bir şekilde muzik hayatına devam ediyor. Bu yazımzıda Britney Spears guzellik sırları dosyasını sizler icin araştırdık ve paylaşıyoruz

Her gun 2 litre su icin

- Hamburger gibi fast-food yiyeceklerden uzak durun. Unlu insanların surekli dışarda yemek yediğini duşunuyorsanız, yanılıyorsunuz. Ben ve eşim hamburger turu fast-food yiyeceklerden asla yemiyoruz.

- Her gun 2 litre su icin. Cunku su butun fazla yağları vucuttan dışarı atıyor. Boylece hem selulitlerinizden kurtulun, hem de cildinizin parlaklığına parlaklık katmış olun.

- Zayıf halinizle cekilmiş fotoğrafları ya da olmak istediğiniz bir kilodaki kişinin fotoğrafını buzdolabının uzerine asın. Mutfağa her girdiğinizde, bu fotoğrafa bakın. Boylece icinizdeki yeme durtusunu engellemiş olursunuz.

- Cok beğendiğiniz halde, icine bu kilonuzla sığamayacağınız bir elbise alın ve onu odanıza asın. Rejim yapmaya karar verene kadar o elbiseyi giymeye calışın. Boylece elbise size olmayacak, siz de fazla kilolarınızdan kurtulmak icin diyete başlayacaksınız. O elbiseyi giymek icin can atıp, diyetinizi daha sıkı tutacaksınız.

- Kola gibi iceceklerden uzak durun. Cunku bu iceceklerdeki yapay tatlandırıcılar, tahmin edemeyeceğiniz kadar kilo aldırıyor. Bu iceceklerin yerine elma ya da portakal suyu icin.

- Kocanız icin zayıflamak yerine, kendinize olan saygınız icin zayıfladığınızı bir an bile aklınızdan cıkarmayın. Cunku onemli olan kişinin kendisini beğenmesidir.

- Bol bol sebze yiyin. Ozellikle bu sebzeleri haşlayıp tuketmeye ozen gosterin. Boylece sebzeler vitaminini kaybetmemiş olur. Bu arada sebze olarak en cok ıspanak ve pırasa tuketiyorum.

- Sut urunlerini tuketmeyi ihmal etmeyin. Ozellikle bol bol yoğurt yiyin. Yoğurt hem kadınlar icin guzellik yaratan hem de karnınızı tok tutmak icin ideal bir besin.

- Kahvaltınızı sakın ihmal etmeyin. Ben kesinlikle kahvaltımı yapmadan gune başlamıyorum. Asla doymadan kahvaltıdan kalkmayın. Boylece gun icinde surekli acıkmazsınız.

Esmer ekmek tuketin

- Akşam yemeğinde ise tabağınızdaki porsiyonların az olmasına dikkat edin. Doyduğunuzu hissettiğiniz anda yemek yemeyi bırakın. Esmer ekmek yiyin.

- Canınınız cok istediği cikolata gibi kalorili yiyeceklerden az da olsa yiyin. Cunku vucudun tatlıya da ihtiyacı var. Ancak aşırıya kacmayın.

- Zayıflayacağınıza mutlaka inanın. Zaten başarmanın yarısı, ona inanmaktır. Boylece kendinizi psikolojik olarak da hazırlamış olursunuz.

- İşte en onemli kural. Kesinlikle ve kesinlikle spor yapın. Mutlaka gunde en az yarım saat yuruyun.

- Cok ya da az uyumayın. Ozellikle 8 saat uyumaya ozen gosterin.

- Salata yerine ızgara et, tavuk ya da balık yiyin. Ozellikle ızgara balık benim favori besin maddem…

Elma yemeden yatağa girmeyin

- Yatmadan once elma yiyin. Ben her gece yatmadan once mutlaka bir adet yeşil elma yiyorum. Elmayı soymadan yiyin. Cunku elmanın kabuğundaki vitaminler hem rahat bir uyku uyumanızı, hem de ertesi gune daha zinde başlamanızı sağlayacaktır.

- Duzenli bir seks hayatınızın olmasına dikkat edin. Cunku ciftler arasındaki duzenli cinsel ilişki, hem formunu tutmak isteyen kadınlar hem de erkekler icin son derece onemli.

- Bol meyve yiyin. Diyetin olmazsa olmaz kuralları arasında meyve ilk sırada yer alır. Oğun aralarında meyve yiyerek aclığınızı bastırmış olursunuz.

- Kimsenin duşuncelerine kulak asmayın. Eğer karar verdiyseniz, diyetinizi uygulayın.

- Kendinizi diğer kadınlarla kıyaslamayın. Cunku kıyasladığınız anda kilonuz konusunda kararsız kalacaksınız.