unlulerin kullandığı cilt bakım markaları
Sevgili melekler, guzellik elbette ki yapısaldır, genlerde vardır, doğuştan gelir. Ancak bu guzelliği korumak ya da ufak konturlerle guzel ve bakımlı gorunmek tamamen kişinin kendi elinde birşeydir. Her yonleriyle takip edilen unlulerimizin guzellik bakımları icin kullandıkları urunleri merak ettik ve araştırdık. Bakın unlulerin kullandığı cilt bakım urunleri ve markaları nelermiş..

Eda Taşpınar; Corap giymekten cok hoşlanmadığım icin ayaklarım cok catlıyor.Şu sıralar Sally Hansen’in ayak kremini ve ayak peeling’ini kullanıyorum.Oellikle gece yatmadan once peeling yapıp,krem suruyorum ve yatıyorum.Sabah kalktığımda ayaklarımyumuşacık oluyor.Herkeze tavsiye ederim.

Pınar Tezcan :”Yeni Terracota doğal bronzluk icin harika!”
Guerlain’ın Terracota’sını uzun zamandır kullanıyordum fakat yeni renklerini tanıyınca cok daha memnun oldum. Cok beyaz tenli olduğum icin yeni renklerin tenime daha uygun olduğunu keşfettim. Daha once icinde kızıllık bulunan Terracota, bu kez daha tazla kahve tonları barındırıyor. Benim gibi beyaz tenliler doğal esmerlik icin rahatlıkla kullanabilir.
Ece Vahapoğlu:”Ac karnına limon suyu”
En son katıldığım detoks programından oğrendiğim bir bilgiyi uyguluyorum son gunlerde. Bir limonun suyunu sabah ac karnına iciyorum. Hem toksinleri atmanıza yardımcı oluyor hem de enerji veriyor.En son katıldığım detoks programından oğrendiğim bir bilgiyi uyguluyorum son gunlerde. Bir limonun suyunu sabah ac karnına iciyorum. Hem toksinleri atmanıza yardımcı oluyor hem de enerji veriyor.
Nefise Karatay:”Organik urunler en guzel keşiflerim oldu’’
Son zamanlarda organik urunleri kullanmaya ozen gosteriyorum. Yazın hazırladığım televizyon programı organik urunler konusunda beni cok bilgilendirdi. Bu bilgiler doğrultusunda cildim icin doğal urunler kullanmanın daha faydalı olacağını duşundum ve organik urunlerle tanıştım. Cihangir’de bulunan Blossom Village mağazası bu konuda yuzlerce alternatif sunuyor. Sahibi Selma Aydemir elleriyle topladığı bitkilerden; kremler, maskeler, sac bakım urunleri yaratıyor. Kişiye ozel yaptırdığım urunler cildime cok iyi geliyor. Son keşiflerimden bir diğeri Rare Blossom urunleri. Ozellikle toniği cildi temizliyor ve dinginleştiriyor. Tavsiye ettiğim arkadaşlarım da bu urunlerden cok memnun kaldıklarını soyluyor.

Pelin Karahan :”Susuz şampuan; iyi fikir!”
Cok yeni keşfettiğim urunlerden biri Murad markasının nemlendirici serumu. Gunluk nemlendiricimin icine bir miktar karıştırarak kullanıyorum. Ozellikle cok kuru cildi olanlara tavsiye ediyorum. Sephora’nın sprey şampuanı da cok pratik ve herkesin keşfetmesi gereken bir urun. Yağlanmış sacınıza sıkıyorsunuz, iceriğindeki pudra sacınızı anında toparlıyor ve tertemiz bir goruntu sağlıyor. Ozellikle zamanla yarışan kadınlar icin harika bir fikir
Didem Soydan :”Kuru ciltlere birebir”
Son gunlerde kendi yarattığım nemlendirici urunu kullanıyorum. Asos’tan aldığım zeytinyağını, Bepanthol vucut yağı ile karıştırıyorum. İcine uc yemek kaşığı bal ilave ederek bir şişenin icine koyuyorum. Banyodan sonra tum vucuduma bu karışımı uyguluyorum. Kullandığınız zeytinyağının saf ve asidinin duşuk olması gerekiyor. Gercekten harika bir nemlendirici!