Birkac gelişmeyi kendimce yorumladım. Ne duşunduğunuzu sizde yazabilirsiniz.

50 Cent'in Interscope Records'den ayrılması
Aslında başta şaşırmıştım, hatta yalan haber sanmıştım. 50 Cent Shady/Aftermath'ten ayrılıp Caroline of Capital Music Group ile anlaşma imzalamış. Aslında 50 Cent'in Curtis ve Before I Self Destruct albumlerinde eski The Massacre ve Get Rich or Die Tryin' albumleri gibi başarı yakalayamaması bu ayrılışın sebebi olabilir. Yerinde saymaktansa farklılık olsun belki daha cok satarız diye duşunmuş olabilir 50. Gecenlerde G-Unit Records cıkışlı '' Pilot '' isimli şarkısını dinledim. Oldukca guzel bir iş cıkarmış. Umarım devamı gelir.

The Game'in Cash Money ile kontrat imzalaması
Tek kelimeyle rezillik. Bunun guzel bir sebebi olsa iyi olur, kolunda 2Pac ve Eazy-E'nin dovmeleri olan birinin nasıl boyle bir aptallık yapabildiği merak konusu. Cash Money demek Lil Wayne, Rick Ross, Drake, Nicki Minaj, Tyga ve dahası gibi ''Kadın-Ot-Para'' ucgeninden cıkamamış, ustelik yaptığı şarkılarda surekli sahip oldukları mallardan(Bentley falan filan) bahseden adamlarla calışması demek. Bu tipler surekli sacma sapan pop kanalları tarafından şişirilirler. Yaptıkları muzikte Rap falan değil zaten pop kırması(kanımca). Busta Rhymes'ta birkac sene oncesinde kontrat imzalayıp beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Cidden yazık olmuş. The Game bir ara Aftermath Records ile kontratlıydı. Documentary'nin ne kadar başarılı olduğundan bahsetmiyorum bile. Ne oldu bu adama demekten alamıyorum kendimi.