Togg Yeni İsimler Gelmeye Devam Ediyor
Yerli otomobil icin calışmalar tum hızıyla devam ederken, Turkiye ’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) sevindirici bir haber ile karşımıza cıktı. Amerika, Avrupa ve Asya kıtasında bircok projenin yoneticiliğini yaparak uluslararası bir deneyim elde eden Sergio Rocha, TOGG bunyesine dahil oldu.
Şirketin operasyonlardan sorumlu ust duzey yoneticisi olarak gorevine başlayan Rocha, yerli otomobilde bircok calışmaya liderlik edecek. Urun planlama, program yonetimi, satın alma, tedarik zinciri, uretim muhendisliği ve uretim operasyonları bunların başında geliyor.
Sergio Rocha yerli otomobil projesine dahil olduUniversidade Braz Cubas ’ta Makine ve Endustri Muhendisliği bolumlerini okuyan Sergio Rocha, uc kıtada geniş bir otomotiv gecmişine sahip. Volkswagen ile iş hayatına adım atan Rocha, 37 yıl General Motors bunyesinde calıştı.
Hurriyet ’in paylaştığı habere gore, deneyimlerini yerli otomobil projesine aktaracak Rocha icin TOGG CEO ’su Gurcan Karakaş şu ifadelere yer verdi;
“Dunya capında yetkinliği olan bir ekiple calışılıyoruz. Her gecen gun biraz daha buyuyen ekibimiz deneyimleri 13-15 yıldan az olmayan, kuresel calışmalar yurutmuş, cok deneyimli muhendislerden oluşuyor. Başından beri alanında en iyi kişisel deneyime sahip calışma arkadaşlarını bunyemize katıyoruz.
Cunku guclu bir şirketin ancak guclu bir ekiple mumkun olduğunu biliyoruz. Sergio Rocha ’nın dunyanın ceşitli bolgelerinde pek cok projede edindiği tecrubeyi bunyemize taşıması bu anlamda cok onemli bir gelişmedir. Rocha TOGG ’un belirlediği hedeflere ulaşmasında onemli katlılarda bulunacaktır” dedi.
Bunun yanı sıra lastik ureticisi Brisa ’dan yerli otomobil icin bir acıklama geldi. Brisa CEO ’su Cevdat Alemdar, “”2.5 yıllık bir surecin ardından Avrupalı bir uretici ile elektrikli modelleri icin anlaşma yaptık. Bunun yanı sıra milli otomobilin lastiklerine talibiz” ifadelerini kullandı.
Togg İcin Anlaşılan Yeni İsimler
Elektrikli Araçlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Elektrikli Araçlar
- Togg İcin Anlaşılan Yeni İsimler
-
11-09-2022, 23:18:48