Turkiye'nin Otomobili, TOGG Ust Yoneticisi Mehmet Gurcan Karakaş'ın memleketi Antalya'nın Akseki ilcesinde de buyuk sevincle karşılandı.
Turkiye Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) muhendis ve tasarımcıları tarafından hazırlanan ve 2022'de uretimine başlanacak olan Turkiye'nin Otomobili, Antalya'nın Akseki ilcesinde de sevinc yarattı.
TOGG'un Ust Yoneticisi (CEO) Mehmet Gurcan Karakaş'ın da memleketi olan Akseki'nin Belediye Başkanı İbrahim Ozkan, AA muhabirine yaptığı acıklamada, milli otomobilin fotoğraflarını sabırsızlıkla beklediklerini soyledi.
Turkiye'nin Otomobili'nin tanıtılacağı gun de buyuk bir heyecanla televizyon karşısına gectiklerini kaydeden Ozkan, tasarım ve ozellik bakımından aracları cok beğendiklerini dile getirdi.
Aksekililer olarak cok gururlandıklarını vurgulayan Ozkan, şunları soyledi:
"Turkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Akseki'mizin gururu bir kez daha goğsumuzu kabartan hemşehrimiz Mehmet Gurcan Karakaş olmak uzere Turkiye'nin Otomobili'nde tum emeği gecenlere teşekkur ediyorum. Turkiye'mizin buyumesini ve gelişmesini istemeyenlere rağmen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığıyla cok onemli ve başarılı projelere imza atılıyor."
"Cok gururlandık"Akseki'nin Erenyaka Mahallesi Muhtarı Mesut Ozkaynak, Turkiye'nin Otomobili'nin cok beğenildiğini belirtti.
Ozkaynak, "Turkiye'nin Otomobili'ni televizyondan izlerken cok gururlandık. Aksekili ve aynı zamanda arkadaşım olan Mehmet Gurcan Karakaş'ın sunumunu da mutlulukla takip ettik." dedi.
Akseki'de taksicilik yapan Ramazan Uzun da Turkiye'nin gurur duyacağı aracın ortaya cıkarıldığını ifade etti.
Uzun, şoyle konuştu:
"Turkiye'nin Otomobili'nin teknoloji otesi bir arac olduğunu duşunuyorum. Bizim fikrimizin alamayacağı ozellikleri olduğunu duşunuyorum. İnşallah Turkiye'miz icin hayırlı uğurlu olur. 30-40 seneden beri bu ozlemi duyuyorduk. İşcisinden muhendisine kadar emeği gecen herkesten Allah razı olsun."
TOGG CEO Karakaş'ın Memleketi Antalya'da.
Elektrikli Araçlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Elektrikli Araçlar
- TOGG CEO Karakaş'ın Memleketi Antalya'da.
-
11-09-2022, 23:11:06