Goruşmede Rifat Hisarcıklıoğlu, Fuat Tosyalı, Bulent Aksu, Tuncay Ozilhan, Ahmet Nazif Zorlu ve şirketin CEO'su Mehmet Gurcan Karakaş kabul edildi.
YERLİ OTOMOBİL TOGG'A DAİR BİLGİLENDİRME YAPILDIKabulde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Lutfi Elvan da hazır bulundu.
Gercekleştirilen goruşmede, yerli otomobil calışmalarındaki son durum ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verildi.
TOGG'DA SON DURUMTurkiye'yi otomotiv sektorunde bir ust lige taşıyacak TOGG'da, gectiğimiz ay bir ilke daha imza atılmıştı.
Uretim yolunda sağlam adımlarla ilerlenen TOGG'un govde montajı gercekleştirilmişti.
2022'NİN SON CEYREĞİNDE İLK ARAC BANTTAN İNDİRİLECEKOte yandan, Turkiye'nin Otomobili'nde uretim sureci devam ediyor. TOGG Gemlik tesisinde uretim ve montaj hatlarının kurulması ile 2022 yılının son ceyreğinde, ilk seri otomobilin banttan indirilmesi hedefleniyor.
Uretim başlangıcında yerlilik yuzde 51 olacak. 2025 yılında yerlilik oranı yuzde 68'e kadar ulaşacak. 2030 yılına kadar ortak platformda elektrikli ve bağlantılı 5 farklı model uretilecek.
TOGG'a dair bazı bilgilendirme yapıldı
Elektrikli Araçlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Elektrikli Araçlar
- TOGG'a dair bazı bilgilendirme yapıldı
-
11-09-2022, 23:08:05