Turkiye ’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından uretilecek yerli otomobil, sahip olduğu ustun ozellikler ile satışa cıkmak icin artık gun sayarken, gorucuye de cıkıyor.
TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, TOGG'un Tuketici Elektroniği Fuarı CES 2022 ’de (Consumer Electronic Show) olacağı duyuruldu.
LAS VEGAS'TA DUZENLENECEKSoz konusu paylaşımda, "Bu yıl 55'incisi duzenlenen, teknoloji dunyasının onemli buluşma noktası CES - Tuketici Elektroniği Fuarı'nda olacağız." ifadeleri yer alırken; fuar Las Vegas'ta duzenlenecek.
GELECEK YIL İLK MODEL BANTTAN İNECEKTOGG Gemlik tesisinde uretim ve montaj hatlarının kurulması ile 2022 yılının son ceyreğinde ilk seri otomobilin banttan indirilmesi hedefleniyor.
Gemlik tesisinde uretim kapasitesi yıllık 175 bin adede ulaştığında toplam 4 bin 300 kişiye istihdam sağlanacak.
Uretim başlangıcında yerlilik yuzde 51 olacak. 2025 yılında yerlilik oranı yuzde 68'e kadar ulaşacak. 2030 yılına kadar ortak platformda elektrikli ve bağlantılı 5 farklı model uretilecek.
TOGG Las Vegas'ta Tuketici Elektroniği Fuarında
Elektrikli Araçlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Elektrikli Araçlar
- TOGG Las Vegas'ta Tuketici Elektroniği Fuarında
-
11-09-2022, 23:06:21