Turkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli otomobil ile ilgili yeni goruntuler paylaşıldı.
Turkiye ’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli otomobil uretim şirketi olarak biliniyor. Şirket, fabrikada uretim icin atılan ilk adımların goruntulerini sosyal medya hesabından paylaştı. İşte paylaşılan video ve TOGG ’un acıklaması…
TOGG ’un paylaştığı video ve yaptığı acıklamaBaşta Turkiye olmak uzere 19 ulkede hizmet veren Turk holding Anadolu Grubu, 1964 ’ten beri hizmet veren ve yerli arac ureten BMC, Turkcell, 1990 ’dan beri hizmet veren tekstil firması Zorlu Holding ve Turkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) şirketlerinin ortaklığı ile kurulan TOGG, Twitter resmi hesabından, uretim bandından yeni goruntulerini paylaştı.
Şirket, sosyal medya gonderisinde yaptığı acıklamada, belirledikleri hedeflere adım adım ilerlediklerini acıkladı. Yeni lige yaptıkları yolculuğun hız kesmeden devam ettiğini de belirtti. Paylaşılan video bekleyenleri heyecanlandırdı.
Varank ’ın Gemlik fabrikası hakkındaki acıklamalarıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ekim ayı başlarında Gemlik TOGG fabrikasını ziyaret etti. Uzerinde calışılan yerli otomobilin 2022 yılının sonlarında uretim bandından ineceğini ve Turkiye ’nin yanında diğer ulkelerde de satışa cıkarılacağını bir kez daha yineledi. Ayrıca araba prototiplerinin testlere girmeye başladığı bilgisini de ekledi.
Şirket, Twitter hesabında Gemlik‘te inşaatı suren fabrikasının inşaatı sona yaklaştığını acıklamıştı. Varank, bu tesisin tamamlanmasıyla, Avrupa ’da cevreye en saygılı fabrika olacağını da paylaştı. Boya, govde, montaj tesisleri ve arac test pisti inşası tum hızıyla devam ediyor.
TOGG’dan yerli otomobil icin yeni paylaşım
Elektrikli Araçlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Elektrikli Araçlar
- TOGG’dan yerli otomobil icin yeni paylaşım
-
11-09-2022, 23:05:17