Turkiye otomotiv endustrisinde son gunlerde OTV ve KDV indiriminin haricinde konuşulan en onemli konulardan biri "Yerli Oto" diğeri de VW'nin yatırım yapma ihtimali... Biz de bu iki onemli konuyu ulkenin en onemli otomotiv yoneticilerinden Otomotiv Sanayi Derneği Başkanı ve Ford Otosan Genel Muduru Haydar Yenigun ile konuştuk! Yenigun, "Turkiye, yerli oto ve VW yatırımı konusunda doğru yollardan ilerliyor! Ayrıca Avrupa'daki ticari aracların yuzde 50'si Turkiye'den gidiyor ve uretim konusunda dunyada parmakla gosteriliyoruz." acıklamalarında bulundu.

-Yerli otomobil markamızın olmaması hakkında ne duşunuyorsunuz?

Yerli marka olmaması konusu tabi ki memleketin ihracatıyla uretimiyle cok bağlantılı bir konu değil. O yuzden matematik acısından baktığımız zaman, bizim icin buyuk bir kayıp olmamakla birlikte iş surekliliği acısından bir markamız olsaydı zamanında yapılan yatırımlar doğrultusunda, iyi olurdu diyebilirim.

-Ulkemizdeki koklu ureticiler neden bir marka oluşturmadılar?

Bu soru geniş bir soru. Oncelikle konjonkturel olarak cevaplamam lazım; Bir markanın oluşturulabilmesi hem de otomotiv sanayi gibi cok zor bir sanayide konjonkture uygun olması gerekir. Şimdi şoyle bir inceleyelim, Dunya otomobil işine 100 yıl once başlamış, biz 1960 ’larda başladık dolayısıyla arada gecen o 70 yıl civarında sure otomobilin esasen markalarının, patentlerinin oluşturulduğu verimli olan sure. Şimdi biz ise otomotiv sanayini 60 ’larda kurduk. 60 ’lardan bugune kadar gelirken de neler başardık biraz ondan bahsedeyim. Şu anda biz AB ’de satılan aracların yuzde 50 ’sini, ticari araclar olarak soyluyorum, Turkiye yapıyor, Turkiye ’den gidiyor. Bu muazzam bir şey… Yani sorunuzu zaten yerli arac uretimi olarak almıyorum ben, yerli marka olarak alıyorum. Yerli uretim acısından biz zaten dunyada parmakla gosterilecek seviyedeyiz.

-Yerli otonun %100 yerli olması icin ne diyorsunuz?

Ben olaya hissi acıdan bakmıyorum. Bu markayla ben ne yapacağım? Know-How ’ın ne kadarını elimde tutacağımı ne kadarını dışarıdan alacağım? Olaya bu şekilde baktığımız zaman esasen resim biraz daha farklı. Sadece otomotivde değil esasında diğer sektorlerde de boyle. Dolayısıyla burada markanın o memlekete, birincisi o şirkete arından da memlekete ne kattığını duşunmek lazım. Ben olaya tamamen bu acıdan bakılması taraftarıyım.

-Volkswagen ’in Turkiye ’de yatırımı olacak mı?

Kulağımıza gelen şeyler bizim de basında okuduğumuz şeyler. Bunun dışında bir bilgimiz yok! Bir yatırımın Turkiye ’ye gelmesi icin tek bir neden yok tabi. Yani sadece Turkiye ’de Avrupa ’ya yakın olması, belli maliyetlerin daha uygun fiyatlarda olması, daha esnek olmamız falan gibi bir suru neden var ama bunlar tek başına yeterli değil. Yatırım teşvikleri, devletin bu işe bakış acısı, bu ulkede uretilen şeyin bu markanın satacağı ulkelere olan lojistik bağlantısı, teknoloji altyapısı yani gercekten cok fazla girdi var. Her birininde hemen hemen eşit miktarda ağırlığı var. Umarım boyle bir yatırım Turkiye ’ye gelir. Hepimiz cok mutlu oluruz.