Otomobilin pilleri Zorlu ’nun yaklaşık 3 yıl once uzerinde calışmaya başladığı yerli bir teknolojiye ve uretime sahip. Bu arada otomobilin tamamen yerli olması icin zaman ihtiyac var. Şu anda yuzde 19 ile 63 arasında olan yerlilik oranı yeni modellerle birlikte artacak. 3 sene sonra otomobilin yerlilik oranının hedefi yuzde 68.8 olarak belirtiliyor.

Platform ve bataryalarla alakalı bolumden ayrıldıktan sonra benim en cok dikkatimi ceken bolume guvenlik sistemlerinin olduğu bolume geldim. Burada yer alan “Holografik Asistan” ozelliği herkesi başına toplayan bir teknolojiydi.

Holografik Asistan en duz anlatım bicimiyle head-up display yani baş ustu gostergesinin uc boyutlu versiyonu. Bu sistem henuz dunyada hicbir marka tarafından kullanılmıyor. Sistem sayesinde şeritten ayrılma, tunel uzunlukları ve yukseklikleri gibi bilgileri on cama yansıyan ve goruşunuzu engellemeyen bir sistemle oğrenebileceksiniz. Bu sistemin geliştirilmesiyle birlikte, multimedya ekranı uzerine yansıtılan Apple CarPlay ve Android Auto gibi sistemler on cama yansıyabilecek!

HOLOFGRAFİK ASİSTANI KİM GELİŞTİRDİ?

Akıllardaki en onemli sorulardan biri bu! Bu sorunun cevabını vermeden once TOGG ’un Turkiye ’den kendine teknolojik ve muhendislik geliştirmeler yapan iş ortakları aradığını ve bulduğunu soylemekte fayda var.

Yerli otomobilin bence en onemli ozelliği olan bu sistem bir ayağı Turkiye ’de bir ayağı da Amerika ’da olan CYVISION firması tarafından geliştirilmiş. Bu firma yerli bir teknoloji start-up ’ı. Hatta projenin başında yer alan Koc Universitesi Muhendislik Fakultesi, Elektrik ve Elektronik Muhendisliği Bolumu Profesoru Hakan Urey ile sohbet etme fırsatı buldum. Urey bu konu hakkında, “Biz aslında kucuk bir start-up olarak hayatımıza devam eden teknoloji geliştiren bir firmaydık. TOGG ile birlikteliğimiz sayesinde olcek anlamında dahada buyuduk. Hatta gelecek 3-4 yıl icerisinde bu teknolojiyi satacağımız iki otomotiv devi Alman firmayı acıklayacağız” dedi.

Guvenlik ve teknoloji bolumunden sonra ise son ziyaret edeceğim yer simulasyon bolumu oldu. Burada TOGG ’un bunyesinde yer alan muhendislerle konuştuğumuzda sergiledikleri simulatorun yerli otomobili geliştirirken kullanılan bir makine olduklarını acıkladı. Bu sistem uzerinden yerli otomobilin her turlu yol şartında kullanıcıya nasıl tepkiler vereceğini rahatlıkla gorebiliyorsunuz.

Simulator tarafından alınan verilerle otomobilin platform esneme ve burulması, suspansiyon ozellikleri ve lastik ebatları ozel olarak hazırlanıyor. Yerli otomobil projesinde anlattıklarıma ek olarak bir de kadın calışma grubu var. Şu anda TOGG bunyesinde yerli otomobil projesinde calışan yuzde 25 kadın var. Gelecek yıllarda da bu oran yuzde 35 ’e cıkacakmış.

Tum bu ayrıntıların ışığında yerli otomobil projesinde yer alan ve konuşma fırsatı bulduğum herkesin gozlerinde heyecan cok etkileyiciydi. Her vatandaşın olduğu gibi biz de bu otomobil bir aksilik olmadan seri uretime gecmesini ve satışa sunulmasını dort gozle bekliyoruz.