Ozellikle ergenlik doneminde bircok kişinin can sıkıntısı yapmasına sebeb verir şu sivilceler..
Ergenlik donemi harici her yaştada gorulebiliyor sıkıntıdan uzuntuden v.s yuzumuzde sivilceler oluşabiliyor.Şimdi size can sıkıntısı yapan şu sivilcelerle savaşmak adına maske tarifi vermek istiyorum Maskeyi uygula kurtul sivilcelerinden

Sivilce sorununu beslenme duzeni, stres, sigara, alkol gibi etkenler tetikleyebilir. Bu nedenle bunlardan uzak durun. Uygulayacağınız formule gelince: Bir cay kaşığı pirinc nişastası, yarım cay kaşığı karbonat, bir cay kaşığı elma sirkesini karıştırın. Zeytinyağlı sabunla yıkadığınız yuzunuze maskeyi surun ve 20 dakika bekletin. Yıkadıktan sonra bir şişe maden suyuna yarım limon sıkıp, cildinizi bununla silin. Bunları her gun uygulayın.
Suna Hanım, ben 27 yaşındayım. Daha şimdiden gozlerimin cevresinde ince kırışıklıklar ve hafif bir morluk oluştu. Bunların onune gecmek icin ne gibi onlemler alabilirim? Saygılarımla...
Morarmaya karşı, bir patatesi rendeleyip suyunu cıkarın. Bu suya ceyrek limon sıkın. Temiz bir tulbenti sıvıya bulayıp goz cevrenize kompres yapın. Kırışıklıklar icin de geceleri bir E vitamini ampulunu kırıp, buğday ozu yağı ile karıştırın. Bunu hafifce masaj yapar gibi o bolgeye uygulayın.
Sayın Suna Dumankaya, benim en buyuk problemim saclarım. Onceleri cok gur ve canlıydılar, ancak birkac aydır cansız, mat, zayıf bir hal aldılar. Ayrıca yumak gibi oluyorlar. Kozmetik urunleri de kaşıntı ve dokulme yapıyor. Zaten pek de tercih etmiyorum. Bunun icin bana hangi doğal yontemi onerirsiniz?
Isıtılmış zeytinyağına bir cay kaşığı cam terebentin koyup, bu karışımı haftada bir gun sac diplerine surun. İki saat beklettikten sonra yıkayın.
Suna Hanım merhabalar, benim sorunum selulit. Gazetedeki yazılarınızda selulit icin deniz tuzu ile susam yağının kullanıldığı receteyi okudum, sonra kitabınızda bebe yağı ve limon suyu ile olanlara rastladım. Acıkcası hangisini kullanacağımı şaşırdım. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Oncelikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Bol limonlu su icip, tuzsuz yemekler yemenizin yararı olur. Ayrıca mumkun olduğu kadar sık, acık havada yuruş yapın. Masajın faydaları da buyuktur, imkanınız varsa bu detayı atlamayın. Kese de kan dolaşımını hızlandıracağı icin selulitle savaşla etkin bir yontemdir. O tariflerden de hangisini yaparsanız yapın faydasını gorursunuz.