Su anda gunes doguyo.Bloguma bi yazi ekleyeyim dedim. Ne yapiyorum ne ediyorum bilin istedim. Oncelikle sunu soyleyeyim 21 Gram Mixtape'i bicogunuz begenmis.Cok sevindim.Eksikler gorenlerde soylediler sagolsunlar.Siradaki projelerde onlari kapatacagim insallah.Bu arada unutmadan merak edenler icin.Klipteki amca babam.Asl--nda klipte oynatmak yoktu planda zaten klibi cekerken senaryo kendiliginden olustu. 2. bi klip cekmeye firsatimiz olursa "Olursem Bu Gun" parcasina cekecegiz buyuk ihtimal. Bi tarafim alayina inat Secim Sarkisi'na cek diyor ya neyse. Biraz gelecek projelerden bahsedeyim istedim. Bu bi kac ay icerisinde benle ilgili fazla bisey yok. Ama Pusat'in Bang Bang isimli mixtape i cikacak kismet olursa bi duet giricem ona orda olucam mesela.Onun disinda yeni bi sahsi projem var.Complation album.Yanliz gozunuzu seveyim parca yollamayin bosyere.Cunku bu albumde sadece yakin dostlarim okuyacaklar. Albumun ismi Sansar sunar; Biz.. Bir diger projemizde biliyorsunuz 2005te Pit'le bir ortak album hazirliyorduk ama kismet olmamisti.Sonata..Bu albumu yeniden hazirlamaya basladik simdi 0dan. CD olarak basacaz 2008 Ocakta en gec bitiricez kismetse. Yine mixtape seklinde olucak bu album.Bir parcasi hazir."Gonderilmemi-- Mektuplar"... Dikkat edin derim.Yasal solo albumum icin bi kac yerle gorusuorum insallah biriyle anlasiriz.Olan biten bu simdilik.Artik yatayim ben.Cav..