Selamlar ahali...

Myspace' imde gordugunuz gibi bang bang mixtape sonunda 31 agustosta cikiyor. Gecen pazar gununden beri kayıtları aliyorum ve inanilmaz yorgun dusmus durumdayim. Yaklasik albumde bu gun itibari ile kaydedilmis 24 sark-- bulunuyor ve 6 tane daha yazilmis kaydedilmeyi bekleyen sarki var. anlicaginiz epeyce bir eleme yapicaz aralarindan. Albumde feat olarak Canka,Pit10,Sansar,Deniz,Beta,CB,Nimbus,Atak,Zeky var. Kayitlarin %99 u CB nin kayit sistemiyle kaydedildi ve ben tek bir tusa dokunmicam tum mix mastering islerini CB yapicak bir nevi insturmental ve free beatler oldugu icin album producer gibi bisi olcak Sagolsun cidden bu albumde en basta benimle beraber iyi olmasi icin kosturan adamdi CB ve sonrasinda Olympos.

Album kayitlarini neden Olympos'ta girmedigimle ilgili bi cok msg falan atiosunuz gerek myspace gerek msnde cidden sunu soyliim merak edenler icin, hepimiz yogunuz ve bu mixtape muabbeti beni sikmaya basladi. Kafama estigince gece 2 de de giriyoruz kayda saat sabah 5 te de. fakat olymposta bi duzende girmem lazım ve ona ayak uyduramiyorum. fakat 7-8 sarkilik bir album yapicam orda ve mixtape olmicak. Magmaxx, Dj Sivo, Dakii, Barakabeatz gibi muziklerini begendigim isimlerin beatlerine okicagim bu sefer ve yine featlerde Olympos ve RapztanbuL olucak.

Arti bunlara eklemek istedigim Canka ile Stuttgart'ta kaydettigimiz albumu iptal ettik cunku cidden hani album bitti ama 4 gunde bitti aceleden ve dinledik begenmedik ondan iptal ettik. ama iyi bi kac sarkiyi bang bang e aldim.

Bang Bang'te bi klip cekilicek amator sekilde. Yani fazla bi beklentiniz olmasin sadece sarkiyi soylerken gorun bizi gorun falan amaciyla cekicem klibi oyle ahim şahim bişi olmicak. Alicaz ele handy cam' i ve cekicez yani. Montaj islemlerini ayni zamanda www.pusatbigboss.com' u desing eden dostum ''Buz'' yapicak. Kendisi Yorumsuz albumunden beri calistigim(hatta album kapagi ona aitti) bir isim eski bir arkadasim.

Simdilik bu kadar benden. Sansar' ın hazirladigi Biz adindaki toplama albumde yer alicam. Yine Pit10&Sansar' ın yaptigi Sonata albumunde olucam ki Sonata bana gore turkce rapin gorebilicegi en saglam albumlerden biri olucak. Onun disinda Beta&Deniz bi album yapio herhalde ondanda olucam. Bide RapztanbuL'dan Zeky var biliyorsunuz. Onun albumundede olucam.Hani bizde album bitmio hepsinde hepimiz variz. Gercekten bizi dinlemeye doyucaksiniz ve yeter bile diceksiniz uretmeyin artik diceksiniz.

Neyse dinleyen herkesi seviyorum, yani bunu aslinda vakit gecirmek icin yapiyoruz siz dinleyin diye yapiyoruz. Siz dinlemesseniz, dinlenmeyen seyleri yapmam Sonuc olarak siz dinleyin bende yapmaya devam ediim. Hadi kalin saglicakla...Allah'a emanet...

Bang Bang i merakla bekliyorum