Başarılı produktor ve muzisyen Jay Z, Russell Crowe ve Denzel Wahington'un başrollerini paylaştığı "American Gangster" filminden oldukca etkilenerek yeni bir album hazırlamak icin kolları sıvadı.
"Kingdom Come" adlı son albumuyle bircok muzikseverin beğenisini kazanan Jay Z, "American Gangster" adlı filmin sahnelerinden oldukca etkilendi ve filmden yola cıkarak yeni besteler yazmaya başladı. Kanye West ve Rihanna gibi sanatcılarla yaptığı calışmalarla adından sıkca bahsettiren sanatcı, "Filmin hikayesini destekleyecek bir konsept album hazırlıyorum." dedi.
DR. DRE'den SON SOLO ALBUM
Dr. Dre, yeni albumu Detox'un son solo albumu olacağını acıkladı.
1999 yılında cıkan 2001 adlı Dr. Dre albumunden sonra, unlu rapci 2008 yılında cıkması planlanan yeni albumu Detox'un muhtemelen son solo albumu olduğunu belirtti. "2007 bitmeden bu albumu yayımlamayı cok istiyordum ama bitirmem gereken başka işler yuzunden album cıkış tarihi 2008'e ertelendi." diten Dr. Dre sozlerine şoyle devam ediyor: "Artık sacma sapan konuşmalar yaptığım roportajlardan ve solo album icin yapılan gereksiz reklamlardan uzak bir şeyler uretmek istiyorum. Detox muhtemelen son solo albumum olacak."
kirlilik olmasın diye 2sini tek konuda topladım