hacet icin cok kuvvetli inanılmaz siyah noktalarımdan kurtuldum
kızlar inanılmaz bi şey bu. bir arkadaştan duydum denedim ve burnumun ustundeki kocaman kocaman o siyah illetlerden kurtuldum. hem de cok kolay ve masrafsız.

tarif soyle:

1 tatlı kaşığı yumurta beyazının icine 2 tatlı kaşığı şekeri koyuyorsunuz. catal yardımıyla cırpıyorsunuz. bembeyaz kopuk kopuk oluyor ustu. kopuk kısmından bir miktar alıp burnunuzun ya da siyah noktaların ustune ince bir tabaka olacak şekilde suruyorsunuz. 5 dakika kadar kurumasını bekliyorsunuz. yapışık bir hale gelince agda yapar gibi surduğunuz yere parmağınızı dokundurup cekiyorsunuz. bu sırada biraz canınız yanabilir bu iyiye işarettir, siyah noktalar cıkıyor cunku) bu sekilde yuzunuze peeling de yapabilirsiniz.ben haftada bir kez tum yuzume yapıyorum cilt ipek gibi oluyor.

--işlem sonrasında yuzunuzde birazcık kızarıklık olabilir. doğaldır. korkuya hacet yoktur, bir sure sonra geciyor
--yapılışı her ne kadar bir ağda seyansına benzese de o kadar yaptım bu tarifi yuzdeki tuyleri aldığına şahit olmadim. o kadar guclu cekme kuvveti de olmuyor zaten.

işlem bittikten sonra yuzunuzu yıkayıp bir tonik suruyorsunuz bu kadar. . ilk gunde değişikliği farkediyorsunuz ve gozlerinize inanamazsınız. ama 3 gun yaparsanız ust uste sonuc kesin.