kızlar inanılmaz bi şey bu. bir arkadaştan duydum denedim ve burnumun ustundeki kocaman kocaman o siyah illetlerden kurtuldum. hem de cok kolay ve masrafsız.
tarif soyle:
1 tatlı kaşığı yumurta beyazının icine 2 tatlı kaşığı şekeri koyuyorsunuz. catal yardımıyla cırpıyorsunuz. bembeyaz kopuk kopuk oluyor ustu. kopuk kısmından bir miktar alıp burnunuzun ya da siyah noktaların ustune ince bir tabaka olacak şekilde suruyorsunuz. 5 dakika kadar kurumasını bekliyorsunuz. yapışık bir hale gelince agda yapar gibi surduğunuz yere parmağınızı dokundurup cekiyorsunuz. bu sırada biraz canınız yanabilir bu iyiye işarettir, siyah noktalar cıkıyor cunku

--işlem sonrasında yuzunuzde birazcık kızarıklık olabilir. doğaldır. korkuya hacet yoktur, bir sure sonra geciyor
--yapılışı her ne kadar bir ağda seyansına benzese de o kadar yaptım bu tarifi yuzdeki tuyleri aldığına şahit olmadim. o kadar guclu cekme kuvveti de olmuyor zaten.
işlem bittikten sonra yuzunuzu yıkayıp bir tonik suruyorsunuz bu kadar. . ilk gunde değişikliği farkediyorsunuz ve gozlerinize inanamazsınız. ama 3 gun yaparsanız ust uste sonuc kesin.