Bebeksi Cilde Sahip Olmak İcin 7 Adım
Doğdu beslenmek duzenli uyumak meyve sebze bol tuketmek...Makyajımızı temizlemeden uyumamak temiz ve bebeksi bir cilt icin onemli bazı şeylerdir...Bakalım bunların yanında cildimizi bebeksi gosterecek olan 7 adım neymiş....

Bebeksi bir cilt icin sadece 7 adım
Doğru beslenme ve yaşam tarzı guzelliğin diğer adıdır. Puruzsuz, canlı ve bebek gibi bir cilt icin hayatınıza bunları ekleyin.
Her gun dutsu meyveler tuketin
Cilek, kiraz, boğurtlen, ahududu, uzum ailesi… Antioksidan zengini bu meyveler cildinizi destekler ve ince kırışıklıklarla savaşır.
Haftada iki kez balık yiyin
Soğuk su balıkları gercek bir cilt dostudur. Tum balıklarda da olan Omega-3 yağ asitleri sağlığınız ve guzelliğiniz icin vazgecilmezdir. Ceviz, brokoli, ıspanak, barbunya ve keten tohumu da balık sevmeyenlerin imdadına yetişecek.
Duzenli uyuyun
'Guzellik uykusu' teriminin gercek bir anlamı var. Cilt yenilenmesi siz uyurken olur. Bu yuzden gunde 7-8 saatlik uyku cildinizin kendini yenilemesi icin fırsat verir.
Duzenli peeling yapın
Cildinizin olu deriyi atmasına yardımcı olun. Yumışak peeling etkili temizleyiciler kullanın.
Şekerden kacının
Uzun yıllar genc kalan bir cildin baş koşullarından biri de diyet listelerinden şekeri cıkarmaktır. Şeker insulin dengesini etkilediği icin anti-aging etkisinin onune gecer ve kırışık oluşumuna sebep olur.
Bol su icin
Cildinizin guzelleşmesi icin toksinleri atmanız gerekiyor. Bunun icin de bol bol su icmeniz… Yeşil cayı da tukettiğiniz icecekler arasına dahil edin.
Makyaj yaparken dikkat edin
Eğer makyajınızı yapmadan once uyguladığınız nemlendiricinin cildiniz tarafından iyice emilmesini beklemeden fondoten ya da kapatıcı uygularsanız, bu urunler de kremle birlikte cildinizin altına gecer. Bu da cildinizi temizleseniz bile yağlı urunlerin etkisinin devam etmesi demektir.