Merhaba arkadaşlar, kısa bir suredir Satoshi Turk'e yazamamıştım, Bu hafta sonu ancak musait olabildim, Uzun suredir ATOM(COSMOS) fiyat
analizlerimi takip edenler de olmuştur. Ardından PERL(PERLİN) Coin analizlerim ile gundeme biraz ara vermek zorunda kaldım. (Bu aradan PERLİN'den de
iyi bir kar ettiğimi de soyleyebilirim Şu ara tekrar AL - TUT sinyalleri veriyor. Fakat bugun sizlerle bambaşka bir konuyu tartışmaya acmayı duşunuyorum.

Bitcoin Farming daha doğrusu ALT COİN FARMİNG

COİN FARMİNG Nedir?

Oncelikle , dilim donduğunce Bitcoin farming Nedir kısaca acıklayayım ;
binance, Gate.io gibi Cripto para borsalarına ilk defa girecek olan altcoinlerin projelerinin duyurulduğu ve fikir babalarının tanıtıldığı,
kısaca markete yeni katılacak coinlerin ısıtıldığı bolumlerine (Launchpool) deniliyor. Bu bolumde skate denilen bir de
istediğiniz coinden bir miktar saklayarak gelir elde ettiğiniz kısımlar da var.

şimdi adım adım skating ve Farming seceneklerini anlatayım ,

Binance borsasının ana sayfasında yer alan Staking bolumune tıkladığınızda elinizde bulunan yuklu miktar ana Coinlerden
vadeli olarak gelir elde ediyorsunuz. İşin bu kısmı biraz faiz getirisi gibi.

İkinci Secenek ise Launchpool Yani benim deyimimle farming (ciftcilik ) bolumu , Bu bolumde markete girmek uzere hazırlanan
projelerin isimleri yer alıyor ve cuzdanınızdaki BNB, USDT ve BTC gibi buyuk Coinlerden bir miktarını buraya ayırıp
saklarsanız . Yeni cıkacak Alt coinin hacim toplaması icin ilk yatırımcılarından biri olmak adına dağıtılacak kar payından
deyim yerindeyse kıssadan hisse sahibi oluyorsunuz. Fakat uzulerek soyluyorum ki bu iş o kadar kolay ve getirili değil.
tıpkı madencilik gibi dunlerce yuklu miktar bakiyenizi kilitlemek zorundasınız.

PEKİ Kiletlediğim Bakiyemle NE kadar Getiri Alırım?

Duşuk getirisine rağmen ben Farming yaparım derseniz de izlemeniz gereken adımlar şunlar
1. Once Launchpool 'a girip Acık olan yani FARMİNG'i devam eden Coini tıklıyorsunuz.
2. altında yazan BNB , BTC yada USDT tut butonlarınfan cuzdanınızda yeterli miktarda bulunanı tıklıyorsunuz.

Bitcoin de Mining den sonra Farming olayının da yeni yeni duyulacağını duşunuyorum. Belki bu konuda daha tecrubeli arkadaşlarımın da olduğunu duşunerekten
nacizaten yazımda herhangi bir yanlışım da varsa duzeltmenizi isterim. Umarım faydalı bir paylaşım olur.