Avalanche Kelime Anlamı Cığ olduğu icin boyle bir gif ideal geldi bana.
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum ne kadar biliyorsunuz takip ediyorsunuz sitemizi bu yuzden şunu belirtmekte fayda var, Coğunluğun yaptığı gibi gibi kripto paralara sadece yatırım aracı olarak bakmıyorum.
Benim dikkat ettiğim konuların başında bir projenin bize neler kazandırdığıdır. Bu yuzden piyasaya hızlı giren ve kendini yenilikci olarak lanse eden tum projeler ilgimi ceker ve guzelce incelerim bu incelemelerimin tamamını buraya gelip yazacak değilim. Kayda değer onemli gorduğum konular hakkında bilgi vermeye calışırım.
Bugun bir inceleme icin yazma gereği duydum maksadım bir projeyi yerden yere vurmak değil eleştirmektir. Bir projede ufak tefek aksaklıklar varsa bu aksaklıkların sebeplerini tahmin etmek, bulmak ve takipcilerimize gostermektir.
Bu yuzden Avalanche (AVAX) hakkında bir kac aklıma takılan noktaları sizlerle paylaşmak istedim.
Sitesine girdiğimizde aşağıdaki resimde gorulen bir tanıtım metni bulunmakta.
Şimdi burada
Finansın internetini inşa edin
Genişletmek icin tıkla ...
Diyor ve 2 satır altında calışabilir blockzincirinden bahsediyor.
Aslında burada ozetlemiş diyor ki Calışabilir zincirler kurabilme platformudur.
Yani şuan calışıyor veya calışan demiyor.
Az aşağı inince boyle bir metinle karşılaşıyoruz.
Burada : Kendi ozel blokzincirlerinizi oluşturun veya rastgele karmaşık kural kumeleriyle tum varlıkları dijital hale getirin.
Genişletmek icin tıkla ...
Oncelikle piyasada yeni yeni yer edinmeye calışan bir projenin insanlara bunları sunması icin kendisinin sorunsuz şekilde alt yapısını kendisi kullanması gerekir.
Siz insanlara blockzincirlerinizin nasıl calışacağına siz karar verin diyorsunuz. Oncelikle siz nasıl calışacağınızı ele almalısınız.
Binlerce yatırımcıyı bir kac borsada mağdur ettiniz. Alay konusu oldunuz oncelikle siz nasıl calışacağınıza karar vermelisiniz diyorum.
Fazla ileriye gitmeden, sitemizde dahil olmak uzere coğu platformda haberlerini goruyorum.
Sitemizin alt yapısındaki Bitcoin cuzdana alternatif ve transfer ucretleri duşuk tutmak sebebi ile araştırmaya girdim.
Hem sitemizdeki kullanıcıları mağdur etmemek adına hemde işlem hızı icin yonetim olarak geliştirme gerekliliği gorduk
Bu alternatiflerden bir tanesi olan avax'ı duşunduk.
Dun sitesine girip inceyeyim dokumantasyonu nsıl goz gezdireyim istedim.
kolları sıvamıştım yani burada avax buyuk ihtimalle tercihlerim arasında iyi yerlerdeydi.
Dedim ki olamaz bu adamlar sanallaştırılmış blockzincirleri saniyede binlerce işlemleri taahhut ediyor bize.
Bende bir hata olmalı dedim ve mobil veri kullanarak telefonumdan da kontrol ettim, Sonuc bir projeyi incelemeyi değil kullanmayı duşunurken başlamadan vazgectim.
Bize ne bunlarda diyebilirsiniz.
Bakın arkadaşlar Vaad ettikleri teknolojiler yanında bir web sunucusunu ayakta tutmak inanın cocuk oyuncağı. Doğal olarak bende bir geliştiriciyim arka planda neyin ne olduğunu bir cok geliştirici biliyor. Sen daha kendi web sunucunda sorunlar yaşarken binlerce insana bunları nasıl vaad ediyorsun demezler mi insana?
Avalanche (AVAX) Projesi inceleme
Altcoinler0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Avalanche (AVAX) Projesi inceleme
-
11-09-2022, 03:42:29