Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz uzere BitTorrent (BTT) bulunduğumuz zamana kadar cok sayıda inişli cıkışlı bir tablo sergilemiş durumda. HÂlen Âni zikzaklar cizen BTT'nin ne zaman belli bir direnc noktası yakalayıp bulunduğu bu yerden sağlam adımlarla ilerleyeceği sorusu akılları oldukca kurcalıyor.

Bazı yatırımcılar, kısa vadede al - sat yontemi ile zararlarını cıkarabileceklerini duşunseler de bazı kullanıcılar bunun tam aksine uzun vadede daha kazanclı cıkabilecekleri duşuncesi ile BTT'lerini korumaya devam ediyor.

Bazı kullanıcılar da kÂrdan verecekleri zarar ile BTT gemisinden atlamayı tercih etmiş durumda.

Neden BitTorrent (BTT)?​Bu sorunun cevabı aslında cok belli. İnsanlar coinlerle ilk tanışır tanışmaz şu mantıkla duşunebiliyor; "Bitcoin (BTC)'nin milyonda birini alacağıma bu coinden 10 tane alsam, o da Bitcoin gibi patlarsa.." Cumleler bu ve benzeri şekilde kurularak devam ediyor. Cumlelerin sonunu BitTorrent'in tamamlama sebeplerinden biri fiyat yonunden bu mantıkla cazip gelmesinin yanı sıra aynı zamanda isim aşinalığı da olabilir. Cunku coin piyasasına ilk defa adım atan ve BTT ile tanışan 10 kullanıcıdan en az 9'unun BitTorrent ismini bildiği gun gibi aşikar.

'BitTorrent' Adının BTT Alımına Etkisi Ne Kadar Olabilir?​"Ne kadar olabilir ki?.." Desek de bu isim aşinalığı kullanıcıları oldukca cezbediyor. BitTorrent (BTT) ani bir yukselişin ardından tabiri caizse dibi gormuş ve kullanıcılar bir panik atmosferine gitmişlerdi. Panik ile hareket edince BTT'den uzaklaşmalar da başladı. Fakat bu alt başlıkta mevzumuz bu değil. Tanınmış bir isim her zaman pirim yapar. "Bu isim bu sektore girdiyse burada da tutunur kardeş.." Cumlesini duyanlarınız vardır. Bir anda yapılan alımların artması ve aşırı yuklenme BTT icin kısa vadede bir yukselişin ardından ani ve uzun vadeli bir duşuşu getirdi. 'BitTorrent' adının BTT alımlarında etkisi cok buyuk... Fakat bu durum ne kadar mantıklı bir tablo ortaya koyar orası mechul..

Piyasa Duşunce Cıkanlar Kimler?​Henuz arkadaşlarla goruşmedim, dolayısıyla coin piyasasına ilk defa girerek "şu paraya şu kadar BitTorrent aldım" diye reklamını yapan arkadaşlar panikle BTT'lerini sattılar mı bilemiyorum.

Fakat BTT'lerini satanların coğu uzun suredir coin piyasasının icinde olan kullanıcılar. Anlık borsa takibinde şu an olsun hÂlen yuklu miktarlar duşuk seviyelerden satılıyor.

Uzun Vadede BitTorrent (BTT)​Uzun vadede ne olacağını kestirmek oldukca guc. Bitcoin fiyatına da bağlı olarak tum piyasa etki altına girebiliyor. Uzun vadede bir artış istiyorum fakat bu 'uzun' kelimesi ne kadar uzun bir zaman alır orası da mechul.

'Ralli' Ne Oldu?​Ralli soylentileri piyasada elle tutulur denilebilecek şekilde bir heyecan uyandırmasa da kullanıcılar nezdinde son derece buyuk bir heyecan uyandırmıştı. DeFi'lerde işlem hacimlerinde duşmeler yaşanmış ve rakamlara buyuk oranda kırmızı renk hakim olmuştu. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte CAKE ise bu soylentilerin arasından hem piyasa hakimiyeti hem de işlem hacmi olarak yeşil ışıkla sıyrılıp cıkmıştı. BTT'de ise tedbirli hareketler sergilenirken, ralli efsanesi gununden tam iki gun sonra BTT yeniden duşuş yaşamaya başladı. Kısacası ralli hayal oldu...

BitTorrent (BTT) icin yeni bir ralli gelir mi? (Bilinmez..)