BitTorrent, şu anda ($0.008596)'den işlem gormekte. Gorulen bu rakam, yuzde olarak (▼14.08%) olarak grafiklere yansıyor.

24 saatlik zaman diliminde fiyat bağlamında en duşuk rakam olarak ($0.007798)'yi goren BitTorrent; yine 24 saatlik zaman dilimindeki en yuksek rakamı da ($0.01073) olarak gormuş oldu.

BitTorrent'in 24 saatlik işlem hacmi ise ($4,816,777,907.02)'dir. Bu rakam ise yuzde olarak (▼28.86%)'ye tekabul etmektedir.

BitTorrent (BTT) Bir Yıl Sonra Nerede Olur?​
Merhabalar arkadaşlar.

Yazımıza BitTorrent'in guncel ve genel fiyat tablosuyla başlayayım istedim. Bu tablo bazında kim ne duşunuyor merak ediyorum acıkcası. Malum, BTT oldukca populerlik kazandı.

BTT, coinler ile yeni tanışan herkesi cezbeden bir coin haline geldi. Oyle ya, yatırımlar ardarda gelince coin birdenbire şişti. Bu artış surer diye 10 kuruşu gorduğu an yatırım yapanlar ise şuan uzgun. Cunku BTT, en son yatırım yapan coin kullanıcılarını; ani piyasa duşuşu ile hayal kırıklığına uğrattı.

Aslında bu noktada BTT'yi suclayamayız. Piyasa doğal akışında ilerlerken coinimizi fenomen haline getiren ise "Ben aldım katladım.." şeklinde başlayarak devam eden cumlelerinin artık hemen hemen her ortamda konuşulması ve bu konunun muhteşem bir hızda yayılması oldu.

Bir anda şişen balon (BTT) bir anda sonunce bu sefer "Neler oluyor?" sesi yukselmeye başladı. Bu konuyu ise forumda bir onceki yazımızda dun itibarıyla dile getirmiştik.

Şimdi Ne Olacak?​Evet, maalesef ki "Şimdi ne olacak" sorusunun cevabını kimse net bir şekilde cevaplayamıyor. Yukselmeyecek diyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Bu noktada ise şunu hatırlatmak isterim; yıllar oncesinden bir Dogecoin orneğimiz var. Kendisine yukselmeyecek diyenler bugun bu coinin geldiği yeri hayretle izliyorlar. BitTorrent icin de benzer bir durum yıllar icerisinde yaşanır mı merak konusu.

Bence..???​Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber ben yukselmesini sadece umuyorum. Bir yıl sonra iyi bir yerde "belki" olabilir. Acıkcası pek kestiremiyorum ben.

Yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde; bir yıl sonra BitTorrent (BTT) nerede olur?

BitTorrent son zamanların en cok populerlik kazanmış coinlerinden biri olabilir. Genel piyasa tablosuna BTT bazında kapsamlı olarak baktığımızda ise bu coin istikrarlı bir yukseliş seyrediyor gibi veya istikrarsız bir cizgide ilerliyor gibi gorunse de yatırım icin karar verecek kişi, kişinin yine kendisidir ve biz asla ve asla yatırım tavsiye etmiyoruz. Bu yazıda eklenen veriler sadece bilgi amaclıdır ve mevcut piyasa verileridir. Yatırım tavsiyesi değildir. Yorumlar ve cevaplar kişilerin kendi sorumluluğundadır. Kimse kimseye yatırımı onermez, onermiyoruz.

Veriler icin Coinmarketcap'den yararlanılmıştır. (Teşekkurler.)