Bittorrent (BTT) bildiğiniz uzere cok konuşulan coinler arasına girmeyi başarmıştı. Bittorrent'in sağlam adımlarla ufak ufak yukselişini fırsat bilen grafikleri net okuyan coin takipcilerinin coğu bu surecte iyi kazanclar sağladı.

BTT'nin yukselişini sonradan farkeden ben ve bircok kisi, yukselişin hızla devam edeceğini duşunerek yuksek sayılabilecek rakamları coin birimine cevirerek tablonun hızla duşuşunu uzuntuyle izledik.

Bittorrent de diğer coinlerde olduğu gibi belli bir direnc noktasında oylanırken elbette ki duşuş yaşayacaktır. Bu direnc hangi rakamda oluştuysa yukarı yonlu seyir de elbette ki kesin olmamakla birlikte yine bu noktadan devam edecektir. (Varsayımdır, yatırım tavsiyesi değildir.)

Yatırılan tutar aşağı indiği ilk anda aceleci davrandığımdan dolayı uzulsem de (hemen yukselmeyi bekleyemem) yukseliş sinyallerini veren haber ve grafikler nette dolanmaya devam etti.

Forumda yazılanlara gore alımı erken yapsaydım şu anki tabloda bile kÂrlı durumda olacaktım burası ayrı mesele.

Şimdi de Twitter'da ilk sıraya gelen #bittorrent'in satışları hızlanmış durumda. Piyasadaki duşunlerden tedirgin olan kullanıcılar ellerindeki tum BTT'leri sattıklarını yazarak sitemlerini dile getiriyorlar.

Bittorrent bu gundeme gelme sayesinde yukseliş sergileyebilir de. İnsanlar duşuş yaşayan coinlere yoneliyorlar. Yeniden yukseliş trendi yakalayacağını umarak bu coine yonelebilecek coin kullanıcıları elbette olacaktır.

Reklamın iyisi kotusu olmaz derler. XRP icin ne haberler cıktı.. Şuan yeniden yukselişe gecti ve aslında yukselişe gecmesi pek de beklenmiyordu. BTT durumu ise cok farklı; populeritesini gittikce artıran bir coin gormekteyim ve Twitter hashtagı BTT icin oldukca onemli ivme olabilir.

Tum bunlara rağmen piyasada duşuş de olabilir, sonucta inişi hızlı yaşayabiliyor coinler. Yazılanlar asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Bu yazı sadece internet ortamındaki haber ve duyuruların bilgisini icermektedir. Yatırımı kimse kimseye onermez, onermiyoruz. Yatırım tavsiyesi değildir.