BTT kısa zaman once yatırımcısını oldukca guldurmuştu. Ama hızla cıkan para birimi hızla da duşuşe gecti peki neden bu kadar tırmanmasına rağmen hızla duşuşe gecti?
Aslında son yaşanan ulkemizde ki hırsızlık vakası yatırımcıları piyasan cekti. Bununla birlikte sert bir duşuşe gecti BTT...
Peki neler olacak ?
İleride cıkacak mı BTT?
BTT de onemli bir para birimi olarak piyasaya dayandı ama şuan icin Mayıs ayına kadar cıkış ongorusu yoktur. Piyasa icin herkes endişe icinde.
BTT iyi bir kazanc sağlar mı?
Kendim yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum: ben yatırım yaptım aynı gun icinde hızla yukseldi ve o an satış yaptım ve yatırım tekrar yapmadım bu yuzden cidden para kazandırdı. Aslında bu BTT ozel değil bircok para icin gecerli bir durum. İnsan cok ac gozlu olmadığı surece kazanması daha mumkundur. Alt coinlere yatırım yapmak zaten cok da onerilmez. (Yatırım tavsiyesi değildir)
BTT yuksek alanlar bozdurmalı mı?
Bu konu da bence yukselmesi onemlidir bence beklenmeli bu cumlelerim kendi fikrim olmakla birlikte yatırım tavsiyesi değildir.
Ulkemiz de cok tercih edilen para birimidir kendisi umarım yatırımcısını biran once mutlu eder.
BTT Neden duşuşte?
Altcoinler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- BTT Neden duşuşte?
-
11-09-2022, 03:37:27