Merhaba arkadaşlar.
BitTorrent (BTT) uzerine cokca konuşmuştuk malum. Aniden yukselen BTT fiyatı coğu kişiyi tedirgin ederek, bu ani yukselişin daha devam edeceğinin duşunulmesi sonucu en yuksek fiyattan alınan BTT'ler maalesef kullanıcıları zarara soktu. 66 kuruş seviyelerinde ilerlemekte olan BTT fiyatı maalesef ki bugun 63 kuruş civarında geziyor.
BTT'nin yukselmesini beklerken her gecen gun duşuşunu izlemek beni uzuyor maalesef.
BTT ile alakalı onceki konularımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Bu konularda yayınlanan fiyat verileri ile bu konuda yayınlanan guncel verileri karşılaştırarak yatırım tavsiyesi olmamakla beraber dilerseniz konu altına yorumlarınızı yapabilirsiniz.
BTT Fiyatı Daha Ne Kadar Duşecek?BitTorrent (BTT) icin piyasalarda yukselme beklediğim her gecen gun beklentilerimin hayal kırıklığı ile sonuclandığını goruyorum. Maalesef BTT beklediğim yukselmeyi henuz gercekleştiremedi. Uzun vadede ne kadar yukselecek şuan kestiremiyorum. 66 kuruş bandında cok gezen BTT bu yeri sağlamlaştırdı ve buradan yurur şeklindeki duşuncem de bugun sonlandı maalesef.
Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber sizce BitTorrent (BTT) daha ne kadar duşer?
BitTorrent (BTT), her ne kadar anlık fiyat istikrarı olarak yaşadığı duşuşler ile piyasada 0.14%'luk bir kırmızı ışık ile yoluna devam etse de 24 saatlik işlem hacminde 53.13%'luk bir yeşil ışık yakmış durumda. BTT Rank değeri ise #30 olmakla beraber, coinin bugun işlem hacmine yansıyan bu yeşil ışığın ne zaman fiyat değişimine de yansıyacağı merak konusu.
BTT Fiyatı Daha Ne Kadar Duşecek?
Altcoinler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- BTT Fiyatı Daha Ne Kadar Duşecek?
-
11-09-2022, 03:36:55