Kraken, dunyanın en buyuk uc kripto para borsasından biri. Dan Held de bu borsanın yoneticilerinden biri.
Emre Aydın da bildiğimiz Turk şarkıcı. Ben cok cok seviyorum, en sevdiğim Turk şarkıcılarda birinci sıraya yazarım.
Dun gece Dan Held tartışmaya yol acacak bir tweet atıyor ve amacına ulaşıyor. Şu ana dek 607 mention, 219 retweet, 52 alıntı ve 3.093 beğeni alıyor.
Attığı tweet:
#Bitcoin is money.
ETH isn ’t.
(Bitcoin paradır, Ethereum değil.)
Sonrasında da Emre Aydın'la karşılıklı atışmaya başlıyorlar. Tartışma şoyle ilerliyor:
EA: Oylese neden Kraken'de tutuyorsunuz? DH: İnsanlar istediklerini satın almakta ozgurler. Bu benim şahsi duşuncem. EA: Bu insanlarla veya insanların ozgur olmasıyla değil seninle ilgili. Tamamen kullanışsız olduğunu duşunduğun bir şeyi borsanda satıyorsun. DH: NASDAQ veya NYSE'de calışan birinin listelenen her hisse senedini sevmesini mi bekliyorsun? Dondurma dukkanında calışan insanlar icin ne dersin? Tum tatları sevmeleri gerekiyor mu? Veya Google'ın tum aramaları sevmesi gerekiyor mu? EA: Tabi ki sevmek zorunda değilsiniz. Ethereum'u sevmekle onu periyodik olarak cop olarak tanımlamak ama borsada satmaya devam etmek arasındaki fark cok buyuk.
Emre Aydın ve Dan Held'in Ethereum Tartışması
Altcoinler0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Emre Aydın ve Dan Held'in Ethereum Tartışması
-
11-09-2022, 03:21:45