Vaporwave akımını benimseyen bir sanatcı, Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) grafiklerini tabloya cevirdi.

Bitcoin grafikleri genel kanıya gore biraz sıkıcı duruyor. Fakat pazar faaliyetlerini harika bir gece manzarasına donuşturme fikri, sanatın kripto para birimlerine eğlence kattığını gosteriyor. Bu sanat eserinin yer aldığı Reddit gonderisi anında viral oldu ve saatler icinde 400 ’den fazla olumlu oy aldı.

Carpıcı Dağ Zirveleri

Bitcoin ’in beş yıllık değişken hareketleri, ay ışığıyla aydınlanan sivri dağ zirveleri şeklinde sunulur. “To the Moon”, trader ve yatırımcılar tarafından cok hızlı bir şekilde takdir edilen bir kripto para birimini tanımlamak icin kullanılan kripto para birimi alanındaki en populer ifadelerden biridir. Tum kripto para sahnesinin uzerinde yukselen, aşılmaz bir dağ zirvesi olan 20 bin dolarlık tum zamanların en yuksek seviyesi, kripto para birimin 2017 sonundaki coşkulu koşusunun keskin bir hatırlatıcısı olmaya devam ediyor.

Fark etmediyseniz, sanat eseri arkada Bitcoin Cash ’in grafiğini de iceriyor, ancak onde gelen Bitcoin catalının 3 bin 659 dolardan %92 oranında duştuğu goz onune alındığında zorlukla gorunuyor.

Daha Fazla Cizim Gelecek

Muhteşem baskı, Gladys Estolas tarafından oluşturuldu. Şubat ayında Robinhood uygulamasını kurcalamaya başladıktan sonra borsa verilerini Adobe Illustrator kalemiyle buyuleyici sanata donuşturme konusunda buyuk bir ilgi geliştirdiğini soyleyen Estolas, bu uğraşına devam edecek.

Sanatcı, Bitcoin posterini yayınlamadan once, Tesla, Apple ve diğer onde gelen şirketlerin resimleri ile gecen hafta / r / dataisbeautiful alt dizininde coktan viral olmuştu.

Gecen hafta Estolas, The Next Web ’e, yeni Stoxart projesi icin başka fikirleri olduğunu soyledi:

“Benden cokca Tesla, Microsoft, S & P500 yapmam istendi ve Bitcoin de cokca bahsediliyor. AMD ve Intel gibi iki rakip şirketi birleştirme fikrini de araştırıyorum, bu yuzden beni yıl boyunca goturecek yeterli iceriğe sahip olduğumu duşunuyorum.”

Benimsenmeye Faydası Olur mu?

Bu tip eserlerin kripto para piyasasının benimsenmesine faydası olup olmayacağı da sıklıkla tartışılan konulardan birisi. Vaporwave sanatına ilgi duyan fakat Bitcoin nedir bilmeyen kişiler de bu eserin guzelliğinin arkasında yatan sebepleri araştırmak isteyerek, kripto paralar hakkında bilgi edinebilir.