Eski Goldman Sachs yatırım fonu yoneticisi Raoul Pal, Bitcoin ’in (btc) ciddi şekilde değerinin duşuk olduğunu soyluyor.

2008 mali krizini tahmin eden Real Vision ve Global Macro Investor CEO ’su, onde gelen kripto para birimi uzerinde neden long vadeli bir ba*h*s yaptığını acıklıyor ve Bitcoin ’in 2017 ’nin sonlarına kadar uzanan simetrik bir ucgenden son kırılmasının sadece başlangıc olduğunu şu şekilde soyluyor:

“Uzun vadeli grafiklere bakarak hareketin dokusunu elde etmeyi seviyorum. Bitcoin inanılmaz bir manzara sunuyor. Aylık grafik sadece bu ay ortaya cıktı. BTC ’nin zaman ve fiyat acısından uzun bir yolu var ve mantıksal olarak henuz kırılmadı.

Kurum, nihayet perakende BTC yatırımcılarının başından beri bildiği şeyi takip ediyor. Buyuk olasılıkla cok buyuk bir hamlenin ilk gunlerindeyiz. Bu super bir şey! Bitcoin ’in yukselişinin kacınılmaz olduğu gozukuyor ve fiyat şuan cılgınca duşuk.”

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Yukseliş Hazırlığında
Pal, BTC konusunda cok yukselişe gecmesine rağmen, Ethereum ’a da yukseliş beklediğini ve ETH ’nin yakın vadede BTC ’den daha iyi performans gostereceğini duşunduğunu soyluyor:

“İkisini de seviyorum ama kişisel olarak BTC ’ye daha yakınım. Ancak bir sure daha BTC ’den daha iyi performans gostermeye devam edebilecek olan Ethereum ’a da yakından ilgi duyuyorum. ”

Pal bu yılın başlarında, Bitcoin ’in onumuzdeki uc ila beş yıl icinde 1 milyon doları gecebileceğini ve BTC ’yi “hayatımızın en buyuk anlaşması” olarak nitelendirdiğini soyledi.