Reddit ’te sıkca tartışılan bir soru olan “Bitcoin 100.000 dolara ulaşacak mı?” viral hale geldi. Bakalım yatırımcı, analist ve trader ’lar bu konuda ne duşunuyor…

“Bitcoin fiyatı, 10 yıl boyunca 6 bin ila 30 bin dolar arasında değişecek”
Bu yıl, cok sayıda BTC analisti ve trader ’ının yanı sıra unlu kripto girişimcileri, lider kripto para biriminin onumuzdeki birkac yıl icinde altı rakama ulaşacağına dair olasılıklar veya resmi tahminler paylaştı. Bircok Reddit kullanıcısı, Bitcoin‘in 100.000 dolara yukselişini “kacınılmaz” olarak nitelendiriyor. Ancak temel soru, Bitcoin ’in bu fiyatları gormesinin ne kadar zaman alacağıdır. Bazı yatırımcılar ise hala BTC fiyatının balinaların kontrolunde kaldığını ve kripto paranın surekli buyume gormesinin cok olası olmadığını duşunuyor. Bir Redditor konuya yonelik şu acıklamayı yaptı:

İLK GUNLERDEN BERİ BİR BTC BOĞASIYIM, ANCAK AYNI ZAMANDA KONTROLUN, DOĞRU SEVİYELERDE NAKİT ODEME YAPMAK İCİN BEKLEYEN BALİNALARIN ELİNDE YOĞUNLAŞTIĞINI DA BİLİYORUM. BU NEDENLE FİYATIN ONUMUZDEKİ 10 YIL BOYUNCA 6 BİN İLA 30 BİN ABD DOLARI ARASINDA DEĞİŞEN BİR PUMP VE DUMP DONGUSU OLARAK KALACAĞINI DUŞUNUYORUM.

İşte Bitcoin ’in altı rakama ulaşacağını soyleyen kripto analistleri ve uzmanları
Bazı yatırımcılar doların değer kaybetmesiyle ilgili endişelerini dile getiriyor ve Bitcoin bu değere ulaştığında “100.000 dolarla ne kadar BTC satın alacaklarını” bilmiyorlar. Bazı Redditor ’ler, benimsenmeye bağlı olarak fiyatın 100.000 doları gececeğini duşunurken bazıları BTC ’nin iflas edip sıfır ’a duşeceğini tahmin ediyor.

BTC ’nin altı rakama ulaşacağını soyleyen kripto analistleri ve uzmanları listesinde; Pantera Capital ’in kurucusu Dan Morehead, Real Vision CEO ’su ve eski Goldman Sachs yoneticisi Raoul Pal, Morgan Creek Digital kurucu ortağı Anthony Pompliano, Kraken CEO ’su Jesse Powell, deneyimli analist Tone Vays, populer Youtuber Nicholas Merten, fon yonetim şirketi Three Arrows Capital ’in genel muduru Su Zhu, usta analist Dave the Wave ve unlu trader PlanB var.