MicroStrategy yatırım şirketinin CEO ’su Michael Saylor ’a gore, son donemde peş peşe gelen kripto para duzenlemeleri, Bitcoin yatırımlarının hızlanarak artmasını sağlayabilir.
Michael Saylor, kripto paraların kanunsuz yollar icin bir araca donuşmesinin, kendini tedirgin ettiğine dair acıklamalar yapan, ABD ’nin gelecekteki muhtemel Hazine Bakanı Janet Yellen ’in sozlerine, Salt Talks ile kısa sure once gercekleştirdiği bir soyleşide cevap verdi.
Saylor, kripto paralar uzerinde yapılan araştırmalarla birlikte, getirilecek duzenlemeler, ozellikle tuzel kişileri Bitcoin ’e cekerek kurumsal yatırımların artmasının onunu acabilir.
MicroStrategy CEO ’su, hali hazırda bir takım duzenlemelerin bulunduğunu, zaten pek cok kullanıcının, hem Kara Para Aklamayı Onleme (AML) hem de Muşterinizi Tanıyın (KYC) gibi ciddi prosedurleri yerine getirerek kripto para borsalarından Bitcoin ticareti yaptığını belirtiyor.
Ayrıca Saylor, kripto para topluluğunun hukumetler uzerinde talepleriyle baskı oluşturduğunu ve hukumetlerin bu taleplere kayıtsız kalamayacağını soyleyerek, yapılacak duzenlemelerin, Bitcoin ’i daha cekici hale getireceğini ve resmi makamların kripto paralar uzerinde kurduğu baskının, esasında Bitcoin ’e yarayacağını ifade ediyor.
Kripto Para Dunyası Olumsuz Etkilenmez
Resmi makamlar tarafından gercekleştirilmek istenen duzenlemelerin, kripto para dunyasının sonunu getireceğini duşunen isimlerin aksine Saylor, yapılmak istenen duzenlemelerin kripto para dunyasının felaketiyle sonuclanmayacağına inanıyor.
Saylor, konu hakkındaki duşuncelerini şu şekilde ifade ediyor:
“Bunun dunyayı sarsacağını sanmıyorum. Bunun endustri icin olumsuz olacağını duşunmuyorum. Aslında bunun tam tersi olduğunu duşunuyorum. Bitcoin ’in başarılı olması icin denetlenmemesi gerektiğini duşunmuyorum. Bence Bitcoin ’in başarılı olması icin altından daha iyi olması gerekiyor.”
Genişletmek icin tıkla ...
Microstrategy CEO'su Bitcoin Duzenlemesi Hakkında Ne Dedi?
Altcoinler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Microstrategy CEO'su Bitcoin Duzenlemesi Hakkında Ne Dedi?
-
11-09-2022, 02:24:14