Universiteden Maliye bolumu mezunu olan ve Maliye bolumunden yuksek lisans yapan Taner Koşar yaklaşık 5-6 sene once BTC ile tanışmıştı. O zaman beraber kaldığı ev arkadaşıyla bitcoin haberlerini takip eden Taner bitcoinin fiyatı 500 dolar iken acaba gercekten guvenilir mi yoksa ponzi mi diye fikir catışması yaşarken ustune bitcoin ile ilgili bilgi birikimi olmaması ve işlem yapılan borsaların guvenilirliği hakkında bilgisi olmadığndan dolayı bu işe girişememiş.

Eger alsaydım evde istenmeyen cocuk olacaktım​Nihayet 2017 yılında Taner bey bu işlerde guven sorununu aşmış ve gerekli bilgi birikimine erişmiş borsalar vs. hakkında fakat yatırım yapmak amacıyla ailesine bu konuyu acmış fakat ailesi tarafından bitcoin almak icin onay alamamış. Bunun icin aslında belki de hayırlı olduğunu soyluyor cunku 2017 yılında BTC 20 bin dolar civarındayken alacaktım fakat sonra bitcoin 3 bin dolar seviyelerine duşunce ailem beni evde istenmeyen cocuk ilan edeceklerdi.

Gecde olsa artık kar ediyor​Taner bey konuşmada bahsi gecen ev arkadaşıyla yakın zamanda kripto borsasına girmiş ve kar etmeye başlamışlar. Yaklaşık 6 bin Turk lirası ile bu digital sektore giren Taner bey 1 ay gibi kısa bir surede yaklaşık 1500 dolar kazanc etmeyi başarmış.

Taner beyin hedefi bu borsaya gec girmiş olsada her gun onceki gune gore yapmış olduğu al sat işlemleriyle karını artırarak 55 bin dolar yapmayı hedefliyormuş.

Peki ailesi şimdi pişman mı?​Ailesinin bitcoin borsasına giriş yaptığını bildiklerini soyleyen Taner bey ailesinin pişman olduğuna inanıyor. Fakat 2017 de eğer bitcoin alsaydım 3 bin dolara duştuğunde buyuk ihtimal bana cok kızacaklardı diyerek sozlerini tamamladı.

Sizin de cevrenizde veya tanıdıklarınızdan boyle duruma duşen var mı ? Duşen varsa şuan ne diyorlar o zamanki kaca fırsat hakkında ?
Şahsen benim başıma gelse buyuk bir cokuş yaşardım

Yukarda yazdıklarım hicbir şekilde yatırım tavsiyesi degildir. Asla yazıklarıma gore işlem yapmayınız.

Kaynak: koinbulteni.com