Fidelity Digital Assets yoneticisi Tom Jessop, CNBC televizyonuna kripto para piyasasıyla ilgili acıklamalar yaptı. Jessop, Biden yonetiminin, kripto para sektorunun gelişimini destekleyeceğini belirterek şunları soyledi:
“Yeni başkan Gensler ’in alandaki deneyimi ve son yıllarda yaptıkları goz onune alındığında, bunun ileriye donuk beklentilerimiz acısından daha yapıcı bir tutum sergilediğini duşunuyorum. Gecen yıl oldukca ilginc ve iyi duzenleyici gelişmeler gorduğumuzu belirtmek isterim.”
Genişletmek icin tıkla ...
Bitcoin‘in fiyatı hakkında da goruş bildiren Jessop, BTC ’nin yaşamakta olduğu konsolidasyonun aslında O ’nun icin faydalı olduğunu savundu.
2018 yılında rekor seviyeye ulaşmasının ardından, % 80 oranında duşuş yaşayan Bitcoin ’in, benzer bir senaryoyla karşılaşma ihtimali sorulduğunda Jessop şu ifadeleri kullandı:
“Bu, piyasa icin sağlıklı bir konsolidasyon aşamasıdır. Piyasanın henuz erken donemlerinde olduğu goz onune alındığında, fiyat hareketini belirli faktorlere atfetmek zor… Muşterilerimiz, bizimle calışan kurumlar, tum bu donem boyunca istikrarlı net alıcılar oldular ve kurumlar arasında varlık sınıfına erişim icin guclu talep gormeye devam ediyoruz. Son zamanlarda olanlara bakış acımız gercekten bu…
Bunu goz ardı etmem [fiyatta gercekleşebilecek %80 ’lik bir duşuş], ancak şu anda 2017 ’de olduğumuzdan cok farklı bir piyasada olduğumuzu duşunuyorum. Yatırımcı yapısının onemli olcude değiştiğini duşunuyorum. Perakende odaklı bir cılgınlık olan 2017 ’den, gectiğimiz yılın son haftalarına taşındık ve şimdi cok daha geniş tabanlı bir kurumsal benimseme goruyoruz.”
Genişletmek icin tıkla ...
Bitcoin İcin 2018 Senaryosu Yeniden Gercekleşir Mi?
Altcoinler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin İcin 2018 Senaryosu Yeniden Gercekleşir Mi?
-
11-09-2022, 02:21:56