Bir durun arkadaşlar,hemen yuhalamayın,Bende sizden daha az mağdur değilim ama uzun zamandır rsı ve ema indikatorlerinin olsun buyuyen balon ve artan risk iştahının olsun bize fren lambasını yaktığı gerilimli bir durum vardı.Hani eski turk filmlerinde esas kız ''mutluluğumuz bozulacak diye cok korkuyorum eroll'' derkenki hissiyatını taşımıyor muyduk ?Bazen birine tokat atmak yerine elini yuzunun yanında havada tutmak gibi geldi geliyor derken tokat geldi arkadaşlar.Marjin oyuncusu cesur maceraperestlerimize gecmiş olsun.

Şimdi de herkes noluyor yahu diye duşuş sebebi arıyor, oysa bana kalırsa bu herşeyden once ne jake chervinsky tweetinde belirtildiği gibi global resmi kuruluşların genel btc aleyhtarlığı urunu haksız, mantıklı dayanaktan yoksun ceza davası ,ne de cin borsasındaki kesinti yada 11 yıılık btc cuzdanlarının uyanışı değildi.cuzdan ve kesinti zaten duşuşun sebebi değil sonucudur kanımca.
Acaba cz nin de dediği gibi safra atılıp yola devam etmek konulu bir balina tezgahı mı dersiniz? İyide safra atıp yola devam etmesi gereken kişinin ta kendisi değilmidir CZ?Panik satışlarından milyonlarca doları kazanmadı mı?Neyse amacım komplo teorisi uretmek değil tabi .Bu balinalar kimse kim zaten hesap dışı da değiller.

Ben kendim de dahil (yaklaşık 2 yıldır cripto ticareti yapıyorum. amatorce ama araştırıp danışarak) bir cok kucuk yatırımcının bilmem kac badire atlattıktan sonra hala nasıl olup da geliyorumun ceşitli versiyonlarını gozumuze sokan bu duşuşe karşı hazır olamayışımıza hayıflanıyorum 2 gun once nakite gecmemiz icin onca işaret varken,dur biraz daha doldurayım cebimi hevesiyle nasıl da terste kaldık değilmi? Şimdi risk iştahı ve piyasa hakkında dayanaksız iyimserliği yerine ongorulerine ve teknik gostergelere guvenip duşuşe gardını almış olanlar bu yazının başlığını seslendiren kişilerdir tebrik ederim arkadaşlar siz bu işin hakkını veriyorsunuz .

Sonuc olarak 52k bizim
noktamız mıdır? ayı sezonu gelmiş midir? bilmiyorum, ikisi de eşit derecede mumkun.Benim bildiğim sadece btc değil tum altcoinleri yukselten nedenlemeler hala etkinliğini yitirmiş değil.btc nin bir duzeltme yapması gerekiyordu ve yaptı.Negatif haberler zayıf ve inandırıcı da değil.

Bekleyip dalgadan urkenlerin donuşune hazırlanacağız artık herkese gecmiş olsun.Zaman ayırıp yazımı okuduğunuz icin teşekkurler.