Arkadaşlar hazır bitcoin tarihi yeni bir zirve yapmışken bitcoin almak icin cok mu gec başlıklı yazımı aktaracağım sizlere.
Ben yaklaşık 2-3 yıldır bu piyasayı takip ettim ve bu yılın başlarında 30-35 bin seviyelerinde bitcoin alımımı gercekleştirdim. Alırken aklımdaki en onemli soru ise bitocin alıyorum ama acaba fiyat cok mu yuksek gec mi kaldım, sorusu olmuştu.
Aldıktan 1-2 hafta sonra ise bu sorunun cevabını bitcoin kendi kendine vermişti. 40 binleri test etti ve hatta şimdi 56 binlere dayandır. Benim aldığım fiyatın nerdeyse 2 katı oldu ve cevremdeki insanlarla konuştuğumda bana sordukları soru bitcoin 50 bin oldu acaba cok mu gec kaldık?
Eminim her insan bunu duşunuyordur elle tutamadığın, gozle goremediğin bir şeyi 50 binden almak ne kadar mantıklı?
Ama belki biz biraz sığ duşunuyoruz bu konuda cunku herkes bitcoinin onceki durumuna bakarak yorum yapıyor. Bugun gozume carpan bir durumu size de aktarıyım. Gecen sene bu zamanlar bitcoin 4 bin 5 bin aralığındaydı ve sadece bugun sadece bu kadar bir yukseliş gercekleştirdi.
Evet belki gecen seneye gore fiyatı cok cok arttı ve bu durumda insanlara gec mi kaldım duşuncesi verebilir bu gayet doğaldır ama gecen senenin de gecen senesine baktığımızda bir artış olmuş.
Yani bu fiyata yuksek veya duşuk demek icin gelecek seneki fiyatı gormemiz gerekecek. Tabi ki kimse bu fiyatı bu zamanda tahmin edemez fakat sizlere nacizane tavsiyem tamamen analizinizi ve kar zarar durumunuzu yaparak bu işe girmeniz. (eger ki girecekseniz)
Belki gelecek sene bu fiyatlar bize cok komik kacacak cunku bitcoin 200 bin 300 binlere cıkacak ama belki de ağır bir cakılma yaşayacak iyi ki girmemişim veya keşke girmeseydim diyeceğiz.
Bu yuzden bu işte gec kalıp kalmadığınızı sadece siz biliyorsunuz ve ona gore kendi işleminizi acın.
Yukarda yazıklarımın bircok haber sitesi, forum sitelerinden okumuş olduğum haberlerden kendimce derlememdir. Asla yatırım tavsiyesi değeri taşımamaktadır, yazdıklarıma gore işlem yapmayınız
Bitcoin icin cok mu gec?
Altcoinler0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin icin cok mu gec?
-
11-09-2022, 02:18:12