Merhaba arkadaşlar. Son BTC hareketleri hepimizi korkutmaya devam ediyor. Korku tum canlıları hayatta tutan en ilkel durtudur. Tum canlıları kac yada savaş kararına sevkeder.Yani hızlı bir cozume ve hızlı bir eyleme gecmeye zorlar.
Piyasalarda bu durtunun etkilerini şu anda duşuşe meyilli konsolidasyon olarak gorduğumuze gore kac kararı domine durumda demektir.
Teknik analiz bilen ve kripto para piyasasını izleyenler ''korkuyu satın al '' tabirine aşinadır .Bu piyasadaki korkuyu analiz et ve YERSİZ İSE satın al anlamına gelir.
Kacanlar mı savaşanlar mı kazanacak? Once kimlerin savaştığına ve nedenlerine bakalım.
Savaşcılarımızı maceraperest iyimser yada akılsız korkaklarımızı da akıllı , tedbirli olarak goruyoruz. 8 gun once ucuyoruz rezervasyonlarınızı yaptırın bu yaz Venedik'teyiz diyen Youtube analistleri dun itibariyle tamamen nakit e gectiler ve birbirinden korkunc senaryolar havada ucuşuyor. Bu sozlerimden onlara hak vermediğim anlaşılmasın tedbir iyidir.
Yazımda kacanların ve savaşanların nedenlerini incelemek istiyorum.
Savaşcıların ilk gercekci nedeni teknik analizin temeli olan adım adım adım ilerle mantığıdır. Bu mantığı kısaca şoyle ozetleyebiliriz . Ne yaparsan yap geleceği bilemezsin ama hangi durumda ne yapman gerektiğini bilebilirsin .Bunu da once durumu saptayarak yapabilirsin.
Savaşcılar hala boğa piyasasında olduğumuzu duşunuyorlar .Cunku bildiğiniz uzere sert de olsa her duşuş ayı piyasasını başlatmaz ve teknik olarak BTC nin yukseliş trendi hala devam ediyor. O halde savaşcılar trend donuşu kesin olarak teyit edilmedikce baltaları gommeyecekler yani ilk realiteleri TREND dir.
Kacalım mı ? savaşalım mı ? (Bir Durum Tespiti!)
Altcoinler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Kacalım mı ? savaşalım mı ? (Bir Durum Tespiti!)
-
11-09-2022, 02:15:20