Bu konu; yağlı ciltlere sodayla care ile ilgili bilgi vermektedir.
Sevgili meleklerim benim cilt tipim karmadır hani 'T' bolgesi diye adlandırılan bolumde yağlı hatta bazen siyah noktalı diğer yerler ise kurudur. Bildiğim her careyi deneyemem cunku cildim tam ters etki yapar ve benim dilediğim şekilden bambaşka bir şekle girer. Benim gibi karma ciltleri olanlar rahatlıkla onerebileceğimiz ve tabi yağlı ciltlerden muzdarip olan meleklerimiz icin onereceğim bu tarifi televizyondan bir guzellik uzmanından oğrendim.
Soda icmeyi sever misiniz bilmem ama sevmeseniz dahi artık surekli alacaksınız Cunku maden suyu icin guzelleşin onerimizin yanına şimdi de maden suyunu buzluğa koyun ve o buz kalıplarıyla cildinizi canlandırın diyeceğiz. Evet doğru duydunuz meleklerim maden suyunu buz kalıpları haline getiriyoruz ve buzu yuzumuzde dairesel hareketler şeklinde gezdiriyoruz. Buzun kan damarlarını hızlandırıcı etkisiyle canlanan cildiniz bir de yağlıysa aynı buz kalıplarının icine nane yaprağı atın ve bu şekilde dondurduğunuz buzlarla cildinizi gereksiz yağlardan kurtarın. Ayrıca bu sayede gozenekleriniz daralacak ve siyah nokta oluşumunu da onleyecektir. Bu arada meleklerim sakın ha şaşırıp sodalı buz kalıplarını su kalıbı diye kullanmayın
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.