Merhaba arkadaşlar. Bitcoin duşuşe devam ediyor. Tam olarak uc aydır yazılarıma Bitcoin'in duşuşe devam ettiğini belirterek giriş yapıyorum. Oyle gorunuyor ki bir sure deha aynı cumleye yakın cumlelerle giriş yapacağım.
Bitcoin şu an aşağı yonlu hareket ederken grafikler cok az da olsa yukarı yoneliyor; fakat yetersiz kalıp duşuş trendinin gerektiği gibi duşuş meyilli calışıyor.
Bitcoin saatlik grafiğinde SAT sinyali devam ederken son mum, yukarı fiyatları yukarı cıkarma isteği ile acıldı; fakat başarılı olacağını sanmıyorum.
Şu an aşırı dar bir kanalda yatay seyrediyor. Aşağıda 29231$ seviyesi varken yukarıda ise 34800$ seviyesi bekliyor. İki seviye arasındaki en onemli cizgi 31000$ cizgisi ve burayı şu an test ediyor.
Bitcoin 4 saatlik grafikte de sinyal, aşğı yonlu calışıyor. Bu durum fiyatları cok zorluyor. Şu an her şey karanlık ve Bitcoin, karanlıkta ilerlemeye calışıyor. Surekli ayağı takılacak ve en sonunda yeni bir duşuş hareketi daha başlatmış olacak. Cok yakın zamanda. Şu an karar aşaması var. 29231$ seviyesinin uzeri olumlu; ama altı buyuk sıkıntı.
Bitcoin gunluk grafikte SAT pozisyonu devam ettiği surece nasıl guveneceksiniz? Ben şahsen guvenenemem. Belki fiyatlar biraz yukselmiş olacak; ama ben gunluk grafik sağlam bir AL pozisyonu almadan asla guvenmem.
Aşağıda 29231$ seviyesinden sonra 28377$, 24217$, 23777$ seviyeleri bekliyor. Daha aşağıda 19686$ seviyesi riskli bir şekilde goz kırpıyor. Şu an her şey olumsuz ve bu soylediklerimin daha aşağısı var.
Yukarıda ise 34800$ ile 36099$ seviyesi var. Bu yeni bir direnc seviyesi. Daha yukarıda 42000$, 48216$, 52640$ gibi onemli seviyeler var; ama buralar şu an cok zor. Biri sert bir harekete sebep olacak bir fiil ya da acıklama yapmazsa tabii. Grafiğin normal seyri duşuş gosteriyor. Ve boyle devam ederse birkac ay daha boyle olacak. Ara fırlamalar olacağını daha once soylemiştim.
Kolay gelsin.
Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 24.07.2021
Altcoinler0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Altcoinler
- Bitcoin ( BTC ) Grafik Analizi, AL SAT Sinyalleri 24.07.2021
-
11-09-2022, 01:58:59